Monday, December 21, 2015

b.O.r.a.K.k.o.S.o.N.g

Erm....

Thinking to re-brand my blog.

Mungkin boleh try start buat Travelog or karang short novel.

Masih banyak kena blajar.

Kadang2 idea datang curah2 tapi mood? erm...

To be a good writer, memang kena ada ciri2 tersendiri. tak boleh nak tangkap muat je.

Aku? I'm always not soo confident with my abilities.

selalunya orang lain tolong confidentkan.. LoL

Ade je, Kak Na, syidah, Sehah... tapi push diorg tak se-confident Ayahanda yang boleh buat aku tawakal n berjaya.

Believe me, Please appreciate and care for ur parents if u still own a Dad or a mum or both.

Bcoz like me? Looking at Ayahanda pic himself gonna make me cry a bucket. (T__T)

People assume, the happy lifestyle u practice, less problems u faced.

Padahal, diorg tak tahu, it's difficult sometime to hold back the tears.

Tetibe teringat my niece suggestion- LoL.. apa kata Cik Nonie g carik future hubby dlm Jodoh.com.

Maybe u gonna live happily ever after. ahhhahahahhahah..

I dun really believe in match making org atur2kan ni. kalau tak tahu takpe.. LoL

Tapi tak boleh nak riak jugak buatnya Allah bagi segebebuk sorang jatuh depan mata, mungkin aku kena heart attack nanti. ahahhahhaha

Da la kau tu jenis Allah bayar CASH!!!

heeeee


piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU