Sunday, September 1, 2013

weLcOme sEpTemBer 2o13

Salamalaik September Month!!!

Wallah, wallah, wallah... 

tetibe rasa nak nyanyi lagu yang ade lirik, "wake me up, when september end" tu....(-__-')


So, currently waiting for my approval of Semester Extension... yela, yela, kita tak pandai, konon nak amik master pastu kantoi tak abih writing lagi, tgk2 da abih final sem...heh~

Tepon ayahanda kemain la sebab cuak kebebe, PTPTN da tak support kalau extended sem ni.. sape nak bayar yuran sem hoi!!! terus rasa besalah siap nangis okeh tak tipu tapi ayahanda rileks je beb.. siap gelak2 pastu cakap ;"nak buat macam mana.. ba suh belajar ke, takpola, duit bleh carik.." sobsobsob.... '

nampak tak rasa besalah kat situ!!! pastu sedang aku duk sob2 tu, Ayahanda cakap, "sede ko ralik duk gi derak.. Jepun nok g berapo aribulan doh?"

terus aku macam.. erk... ahhahhahhaa.... amik ko.. betul kot cakap dia.. ahhahhaha.. thesis kelaut, sibuk nak g conference obersi je keje.. kehkehkeh...adoila...

so, disebabkan 9/9 sem baru bukak... *padahal letter progress thesis aku tak submit lagi kat kak ila mampos pui~* rasanya macam kena kuar la kot arini eh? ahhahahhahhahah... bongoks...

tapi dr tadi duk check tiket balik kb rm36.. heeeee...since bulan ni tak payah balik kg sebab ayahanda n mak bonda dtg KL next week, bulan 10 tiket mahal gile nak balik raya haji.. itu kita KIV, mari kita tgk tiket bulan November before fly pegi Osaka... oyeah, oyeah...

so,
HELLO DEAREST SEPTEMBER 2013
please, jaebal, tolonglah BE GOOD TO ME!!!!

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU