Thursday, September 5, 2013

tOo mUch... I guEsS~~~

I got two dateline tomorrow...PG Poster and 10 pages of Book Chapter on My Literature Review... n  what the hell i am doing now.. Blogging? perghhh~ gilo. yes, aku gilo..

so gonna make it short... LoL... 

rasa nak lari.. lari dari masalah... banyak hoi masalah datang.. tapi tak manusia la tadek masalah kan? ahahhaha...takkan nak jadik kambing... lagi sekali.. gilo... ahhahahhaha

kalau orang tanya, thesis da siap ke? bila nak abih master? tak abes lagi? bukan da lama ke? sumpah aku rasa nak larik g Uganda... like serioussssly!!!!! ingat nak buat trip g Nepal...duit plak tadek.. ahahhahhaa.. mengarut2...

minggu ni macam hampeh nak settle hal nak extention sem... tetibe adik ko, Jannah tanya: "Kak Ni, ptptn da masuk ke?" macam..ERK... chooihhh~ Kak Ni tok dapat ptptn doh.. sobs2...yuran sem depan macam sakit pale nak pikir.. pastu jumpe SV, dia kata I nak u abes dalam masa 2 bulan ni.. 

I'M DEAD...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. 2 bulan ngan data key in yang baru n analysis macam haroommmm ngan literature review nak menanges n study area mata merah2.. sob..sob..sob... sape cakap master by research ni senang memang aku rasa nak tolong bagi penampar... sumpah weh, sumpah... tapi apakan daya, nasik sudah menjadik bubur... tu blom masuk part nak defend proposal n VIVA... uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... stress wei, stress gila.. malam2 pakai earphone dgr quran je, pastu nangis senyap2 sebab dlm bilik ade roomate... pastu ngan extention bagai ni rasa bodoh gile, pastu duk pikir umo 27 tapi tadek simpanan lagi...n blom keje, blom ade experience keje.. ya allah. macam mana ni.. macam mana ni... 

tang ni la, rasa nak kawen terus tak kira da sape Mak Bonda offer.. ahahhahhaha.. adeh *menangis jugak at the same time* salah sendirik sebab jenis buat keje last minute. tapi salahkan jugak negara Malaysia sbb bila tiba part nak collect data, macam hoi!!! aku warganegara kot.. apsal payah sangat ni... bukan pendatang asing wei... sob... tetibe malam ni emo gile.. tensyen2 mmg macam ni... rasa nak makan eskrim je.. ade sape2 nak tolong hantarkan McD Banana Crunch McFlurry tak? hambooihh~ dan dan...ekekekekekke.

Yummeh!!!! current addiction!!!!

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU