Wednesday, September 11, 2013

:: cRaZy ovEr miDriFf ::

Olla~~~

just a short entry okay? LoL.. need to do some job anyhow...

Btw, currently, i was really addicted into browsing Midriff Fashion Style.. yup.. the one that show the tummy.. LoL...

There are lots of categories, but i'm the one who go voting for slight show of the midriff rather than showing byk2 sangat macam indian pakai sari tu....

And it's a big No No kalau nak fashion style macam ni pakai ngan hot pants ke hape... sebab macam too much showing... tak best...LoL... *pandai je haku konon tak best*... kehkehkeh..

Crazy over this one... heeeee... sebab tak nampak navel kan... rasa sexy cute... ^-^

Or like this, pakai baju lengan panjang tapi midriff length... cOoLio okeh!!!!

Contoh dr Vanessa Hudgens.... Comel!!!!
and to ensure I can put a style like this... ngehngehngeh... time zumba or time main squash nanti la.. ahhahahhaha... so, cekedout~


No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU