Tuesday, September 3, 2013

bEstFreNfOreVer diRisiK..... HikhiKhIk....

hahhahahha.. sorry for the title gedikness...

excited kau geng uia dari matrik cum BestfrenForever (8years n counting...^__^) disunting orang... 

ecceh~Disunting plak jejaka yang asal ceritanya, terdebar jantung time si bff I ni hulur attendance dalam kelas co-cu parenting time degree dulu.. hamboihh~ gatai~ ahhahahhahaha.. nak praktik parenting terus kau jahhh.. LoL...

so, He was actually the same batch with us but different department, kami Department Urban and Regional Planning, Dia plak Department Quantity Surveyor n basically we still in the same Faculty @ Kulliyyah...Dan, setelah ranjau onak duri our beloved fren, Naddy Kzaman ni punya lovestory line... tetibe Naddy ni datang lepak uia cakap nak gosip bagai yakni ade orang nak merisik...memang KYAAAAAAAAAAAAAA!!!! menjerit satu bilik la kami.. Surprise gile senyap2 duk couple tak cakap kat bff sendirik.. LoL..

but no hal la.. ikut my principle, certain secret should be kept as a secret.. kannnn??? hehehe.. so, Tahniah Naddy n Shafiq, semua org tekejut regardless kiteorg 6 org bff yang sedia tahu.. so, nak nyanyi lagu congratulation boleh? tapi tak reti pun.. ahhahha.. so, Congratulation Naddy n Shafiq.
Us n that guy... LoL... btw, one Datin is missing which is Datin Buyang aka Cik Muslihah Mustapha.. since she is working in Kelantan, she can manage to come on this special day... :( miss her so much~ We Do LOve u Mus!!!!
So, yang masih single n available  hanya, aku, Min n Mus.. ahahhahahhaa... yang lain semua standby tunggu masa nak buat majlis je... Nawwar tahun depan mungkin, Putri another year... aku? ermmmmm~~~ kihkihkih
The 'pasangan' Shafiq n Naddy.... Congratulation!!!
Us duk camwhore regardless ade sedara mara nad duk makan kat belakang.. tak senonoh weiii~~~ ahahhahahhha

2 comments:

Anonymous said...

sweetnya kisah cinta dieorg..dlm klas parenting plak tuh..hehehe..btw,shafiq tu studiomate leha ms dkt mtriks..jd org ganu kite la kak nad lps ni.

thE^DuCheSs said...

dih??? ahahhaha.. kiteorg dgr, terus oyak ko syafiq, amboi syafiq, pandai noo... ahahhahhaa...

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU