Wednesday, August 28, 2013

tHe beSt piCturEs eVer

Penutup utk bulan Ogos tahun ni(kalau aku mls nak bebel 2 3 entri lagi) aku nak letak gambar raya pilihan bagi tahun 2013 yang kononnye bertemakan tahun 60/70an....believe me.. i laugh so hard masa nak snap pics ni... thanks to my foolish-smarter male siblings.. LoL...

1st attempt
kelihatan cube berlagak sedikit santun...Dr Belakang Kiri: Syakirin, Rushdan
Dr Depan Kiri: Hasiff, Hanif, Hafiz, Farhan


2nd attempt 

cube mencarik posisi masing2... adoila ni tak cukup korum abg paling sulung antara lelaki lagi ni.. sakit perut nak snap gambar sampai terduduk2 gelak... mmg SENGAL semua....

 3rd attempt
the one who hold the guitar is actually UPM Lecturer yang ada pangkat Dr. kat depan nama dia...  yang pakai baju kemeja pink is a Field Engineer kat Shell Miri, and yang duduk baju melayu biru, keje sendiri... Regardless all of them ni da bapak budak actually...tapi perangai.. astaqfirullahalazimmm... LoL.... yang lagi 3 tu munasabah la jugak sebab budak2 blom kawen...ahahhahhahhaha.... chooihhh
 Do feeling bless with all the loving surrounding at my home sweet home... Moga di beri kesempatan serta dipanjang umo Mak Bonda Ayahanda serta adik beradik, ipar duai, anak2 sedara, serta sedara2 jauh dan dekat.. aminn~~~ Thank you Allah... I LOVE THEM so much!!!

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU