Friday, June 21, 2013

tHesiS mAstEr???

Da pukul 3 lebih hoi!!! g tido boleh?

adoi la.. masuk hari ni da nak dekat 2 minggu hidup aku tido lepas subuh la, kul 5 pagi la... tau la tgh peod tapi hoi!!! ko tau tak pukul 2 tu adalah timing tido paling nyenyak dalam dunia n masa tu badan bekerja repair ape2 yang patut n kalau ko tido after 2 banyak bahan kimia bleh mendatangkan bahaya kat ko!!! ko tau tak????

"TAU"

ciput je hati jawab.. gile betul... kemain tau pasal fact bagai ni tapi..... PUI~

pastu dr tadi patut siapkan abstract journal paper bos suruh antar masuk SCOPUS, keje ko duk usha rucksack bag brand mana lagi best, Deuter ke, Karrimor ke, Osprey ke, Gregory? ... adoi la.. 

yela.. until now, sambil duk mesej ngan anip duk cite pasal pejumpaan ngan Prof Kim n ape2 ntah lagi, n bebel kat jijo duk cakap pasal skandal baru dia kat uum.. LoL...

aku rasa memang aku patut kawen da la... i mean, regardless kalau ko kawen blom tentu ko tido awal... tapi still, kalau misal kata ko kawen pastu ko jadik suri rumah sepenuh masa pastu ko berkejar2 kemas umah bagai... tibe tang malam je ko da penat chooiiihhhh~ compom ko tido awal... kan?

ilmu dari mana ntah aku kutip  titip pemikiran camni... haktuih betul... benci  la hoi!!!

at least kalau kat kampung, bapak ko kul 9.30 da suh tutup semua lampu... tu pun aku tido kul 12 sebab drama thailand channel 3 kat umah abih kul 12... ahahhahaha.. cebana nak atasi masalah ni.. cebana cebana?

pkkan thesis cam hape takot tak siap.. tapi tangan bukan laju type thesis bab 3 ngan 4 tang analysis and study area and recommendation.... tapi kejadah bende lain hape duk buat pun aku tak tau...

nak kata gilekan running man, tadek la pun.. selalu tgk kalau rasa nak tgk... eh, jap, aku buat ape je selama ni sebenarnye hah?

mampus ni kalau mak aku bukak blog baca... tak hantar duit belanja ni... sah... compom...heh~

uwaaaaaa... sakit hati ngan dirik sendirik... tapi tadi sibuk duk pk jugak... agak2 Blackout 505 ari sabtu ni bahaya ke tak? ingat nak g join.. ahahhahahhahhaha... 

SIAPKAN THESIS MASTER KO LA NONIE!!!!!!

p/s: menaip sambil mata kelabu2 sebab tak bukak lens dr tgh hari tadi.. lebih 8 jam da aku rasa... heh

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU