Wednesday, June 19, 2013

sTupiD thOugHt...

i was thinking....

aku rasa aku nak ade seseorang yang tak kenal aku, tak tau sape kawan2 aku, tak pernah tanya aku asal mana keje ape, umo berape adik beradik berapa mak ayah macam mana n bla bla bla...

sebabnya satu je.. so that aku bleh cakap ape2 je ngan dia utk hilangkan rasa sakit dalam jiwa, dalam otak, dalam hati ni... makna kata.. nak lepaskan perasaan...

i am not really a person who trust people so sudden tapi kalau kenal bertahun pun aku still payah nak put a trust.. heh~

tapi kan, mana nak carik orang macam tu? ce cite?

like seriously i need one of those "maya" person... yang aku takkan rasa curios nak tau pasal dia, so that aku bleh share semua masalah aku n dia just dengar n kalau ade pendapat skit2.. suarakan...
i mean, bukan sebab ko tadek bff ke hape.. tapi kdg2.. things get complicated easily...

cthnya ko ngadu hal kawan baik ko ke sorang lagi kawan baik ko... dalam hal duk pusing2, alih2 kawan baik ko tu dapat tau semua mende hal ko duk cite, then, it gonna make she feels sad.. pastu bila jadik mende macam ni.. silaturrahim terputus...n things like that aku tak suka... sebab sudahnya, i'm gonna blame myself sebab mulut longkang nak g ngadu tu apasal...duk diam2 makan hati sorang2 boleh?

tapi ade sampai satu tahap, sbb terlalu stress, aku akan nanges macam orang gile just untuk mende yang remeh temeh..  macam skarang ni...dah aku tak suka bila aku nanges sbb aku rasa aku loser...

kecuali kalau aku nanges masa duk borak2 ngan Allah nape aku ni loser sangat ...itu lain...

bukan sebab nak cakap aku belagak baik.. NO... tapi mmg tak suka hal2 macam ni jadik isu...

tolong la.. sesape je... email pastu jadik tempat luah perasaan.. no more than that.... jangan nak suh aku jadik kakak/adik angkat/couple ngan ko bagai sudah... yang tu mmg aku block put as a spam terus.... ahhahahhahhaa

p/s: still mood pms moody.... LoL

2 comments:

Sab Buenoo said...

luah je kat sini. aku baca. :p

thE^DuCheSs said...

LoL... Thank you thank you....ahhahahha... kadang2 certain secrets should be kept as a secret.. tu pasai taleh nak outspoken sangat... kang kena banned cam Faizal Tahir kang... ahahhahahhaha.. thanks anyway for ur comment n time reading this foolish writing.. LoL

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU