Friday, June 7, 2013

:: cOnfusIoN ::

Hate it when i get depressed...because i'm not thinking rationally n get irritated easily..

even klu org tutup lampu sbb considerate ko nk tido pdhal ko nk tido ko tak kisah pun klu lampu tu bukak ke tutup ke...ko jd nk marah...nk marah kat org yg prihatin kebajikan ko tu..ko mcm..pesal nk tutup lampu klu ko nk buat keje..ada aku suruh tutup?... yep..sampai tahap tu...rasa annoying org baik ngan ko...rasa mcm dia fake....

pastu mula la rasa nk marah yg dipendam sbb tak sampai ati nk hambur kat org tu..air mata ko laju ngalir tetibe..yeah..without valid reason...

really hate about that..ottokaji???

n it keeps playing in my head..i for sure going to have suffer a little bit if i get married...lol...bayangkan klu ko jenis yg suka duk sorang..tetibe ada org duk skali...mcm rasa privacy tadek..padahal laki ko kot tu..haha...

technically....aku boleh duk berdua...as long org tu tak kacau brg aku, tak ckp memcm psl aku n jgn memandai nk ckp ko phm aku...like seriously...even klu dia bff sekalipun....bestfren pun...lol..

mcm aku klu kat bilik sorang2 really not particular when it comes into attire....klu rasa seharian nk duk dlm towel...i'm going to do just that...tp...ye...tapiiiii...klu certain org, depa  mcm..."nonie mmg la..dlm bilik seksi..." hui....tu sakit ati...i mean...klu ko tanak tgk i seksi..dun live with me..n klu da tau pun itu perangai aku..duk diam2 boleh..perlu ke nk sebar 7 pelusuk dunia...tak kira la ko adik aku ke..kwn rapat ke..ape ke..u dun even hv a right to say that..* ye..ini pemikiran aku klu aku tgh depressed..which sgt tak demokrasi....*  tp klu time ok...it will cross my mind mcm thought...eh..aku taleh mcm ni..bukan semua org ok klu kita seksi2 even dia bff ko sekalipun...*nmpk tak kerasionalan ko yg pikirkan org lain punya perasaan jugak*

tapi tu la....sobs

lg satu aku paling pantang org menyanyi follow radio ke ape ke...klu nk nyanyi g karok boleh? suara ko sedap ke tak..tu blkg kira..yg aku kira telinga aku nk dgr penyanyi asal tu nyanyi..bukan suara ngko..tak lira la ko khatam lagu dia da 40 purnama skalipun..aku allergik...tau? * yup..itu aku pk bila aku depressed..tp time aku ok..i just amik mp4 aku..sumbat telinga ngan earphone..n that's it...ko tak pyh dgr suara org tu..ko tak sakit hati serabut otak nk marah2 org*

nmpk tak kat situ?

lagi, aku paling pantang org mkn bunyik ....mcm rasa nk tampor mulut tu pastu nk tanya..kebulur sgt ke sampai mkn kunyah tak reti tutup mulut...elok sgt ke pompuan mkn sendawa2 kuat2...i mean..it's disgusting to hear it..isn't it? *tu klu depressed..tp klu tak i will think..maybe mak dia tak ajar kot cr sopan skit nk mkn...u cannot aspect everyobe is perfect right? mn tau..ko pun sebenarnya, mkn bunyik gak camtu tp ko tak sedar? haaaa..mn tau kan?

if only u think rationally...

buat mende yg ko tak suka...mcm dia da tau ko benci kuning..ko tak suka org puji..yet, dia buat..konon nk teasing br la mesra konon..for me, that's ridiculous...it's all about respect..mcm klu org ckp mcm tu..ko ingat dia suka2 ke nk ada batasan mcm tu? tak..tak semestinya..then y did u keep doing it? tak phm bhs melayu? da tu nk suh aku ckp bhs ape? urdu? mandarin? *tu pemikiran time depressed...n bila ko ok..actually ko akan pk..at least they remember the things u r not like it so much..thus it shows that how concern they r towards u..kan???*

but the problems is..all of these things will seriously bother u when u r depressed...i mean ME, MYSELF N I!!!

So tell me..i'm a bad girl to feel that way...or i'm lacking of sense of humour character here?

confused with myself....

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU