Tuesday, April 2, 2013

:: viRgiN cOcoNut oiL ::

 hey, nak share ngan korang pasal mende alah ni... actually aku ni tgh stress.. pastu kalau stress aku suka window shopping online.. ahahhaha.. 

ye la ye la.. tau bahaya mende2 gini... mau abih duit bankrup kot....ahahhahhaha.. tapi pedulik la.. duit boleh carik, kepuasan hati tu payah nak dapat.. ecceh~..

so, order myself this one... VCO Catalyst... kawan yang suggestkan sebab dia kata elok makan ni since aku ni peminat tegar period pain yang kalau kena jenis tahap pengsan2 suka ati dia mana nak landing haktuiihhh~

my fren kata dia makan ni macam elok skit sbb dia pun lebih kurang aku jenis severe peod pain punya org... so, bila tanya my sister yang pharmacist, dia kata ok.. i berani la nak beli...

n bear in mind... aku ni jenis tak makan ubat n tak percaya kat pil2 multivitamin bagai sebab jenis kalau nak makan bende2... aku hanya percaya kat buah2 sayur2 n cara makan.. tapi aku bukan jaga pun.. ahhahahhahha.... minum air mana penah tak taruk ais... tapi at least i'm not a carbonat drinks addictor ke hape macam adik aku Farhan.. gile sehari tak minum coke taleh.. dia tak tau kat india air coke tu org buat cuci jamban kot.. heh..

so, i tempah ni..



ahahhaha.. kira macam nak try dulu.. kapsul ni ada 60 biji dgn harga rm39.90 *rm30 bagi ahli*

kalau korang ade masalah sama ngan i.. u can contact akak ailana comel n baik ni.. click HERE

till then... challow~

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU