Tuesday, April 2, 2013

:: peLanGi ::

Ohhoi... eh, salah2, Assalamualaikum.. wei, da lama tak post entri.. malas dowh.. bukak2 terus temenung .. lappy pandang aku, aku pandang lappy pastu aku bangun dr kerusi, aku naik katil, aku tido.. LoL..

semenjak dua menjak ni.. otak bengom... banyak kejadian jadik, tapi aku macam jadik blur.. ngan thesis tak siap lagi.. data collection macam kambeng... hui.. macam2... tapi da nama manusia kan.. tak rock tak fun la kalau idup mendatar je.. LoL.. so, Like it or Lump it.. ecceh~

bulan ni rasa nak shopping bende suci ni la.. da lama carik.... erm.... comel kan?


harga dia tak silap rm150.... tapi kalau ko like page dia n PM owner dia.. katanya ade diskaun.. aku tak sure berapa, sebab aku pun baru nak beli.. ahhahahha.. InsyaAllah da dapat aku share sini.. so, click HERE

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU