Wednesday, April 3, 2013

kEje giLer cAri caLon sUami haKtUiiiHhhHhh~

hari ni mood still macam semalam.. aku rasa aku kena g mandi bunga la.. teruk sangat da tahap down n pemalas ni.. kalau orang lain cakap badan aku kurus sebab bela saka ke hape.. nak je aku cakap memang pun.. bela JIN PEMALAS.. lol..

sumpah... kadang2 nak makan pun aku malas... malas nak kunyah... gile tak.. LoL... so, arini datang kaed pun da kul 1... pastu ann ajak g Wong Jowo pekena ayam penyet.... aku ikut skali.. konon tak sedor diri ade submission.. balik2 makan.. hujan subhanallah... lebat sangat.. pastu duk lepak dlm keta jap sebab taleh nak ke kuliah.. pastu last2 surrender, redah ujan gak.. ahahhaha..

then, duk taip2 hal keje jap.. rasa tak sempat ni... naik opis call PA madam cakap keje tak sempat anto rini, terus turun n sambung keje skit...tetibe emo sebab tak bleh nak paham report ni punya komen... duk usha2 gambar masa g korea november tahun lepas... pastu came across mamat korea handsome steward air asia.. LoL..

masa aku pegi dia ada, masa balik, tgk2 dia lagi tapi da kurang handsome skit sebab potong rambut.. aku ape lagi... dalam flight asyik duk mintak tolong dia je 5 6 jam nak sampai korea tu.. beli air la.. beli nasik la.. amikkan beg la..ahhahahha..keje gile kemaruk gatai punya pasai hoi anak dara sape ni hoi!! ahahahahha.. so here he is.. 

ni masa aku dr KL-Korea

Dr Korea ke Kuala Lumpur (LCCT)

ini masa ada lagi sorang stewardess baik nak tolong tangkapkan gambar kiteorg.. LoL...




Kalau ikutkan nak je salam n borak.. ahhahahhaha... mengom.. tapi kau gile??? nak gatal pun berpade2 la kot... kehkehkeh... rasanya memang syndrome nak masuk hujung 20an memang otomatik hormon gatal kuar kot.. ahahhahha.. sebelum ni... aku tgk handsome macam mana sekalipun.. tak penah g tegur cakap nak mintak begambor... even  sebelum ni ramai je jumpe steward handsome *pengalaman naik airasia dr matrik sampai skang balik kampung or travel*... LoL... 

ini 1st time tetibe g kat dia, nama dia tak silap Jin Shu..terus, excuse me Jin Shu shi.. can i take ur photo.. macam poyyooooooo gile.. ahahhahaha...but he's pretty kind.. terus senyum n ramah layan kiteorg borak... gigih kot biar semua passenger turun dr kapal dulu.. ahahhahahaha.. keje gile, keje gile...LoL

amacam, boleh buat calon? ahahhahhaha.. dia memang korean.. pastu dia kata dia nak jadik artis sebenarnya.. ahhahahhah.. comel sungguh kot...rasa nak cium2 pun ye.. kulit tak yah cakap la.. kata korean.. ahahhahhahhaa... gatai no.. kehkehkeh..

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU