Saturday, April 20, 2013

D&D Exclusive 2u -----> jAtuH ciNta LaGi aH Ah aH Ah

weh, jumpe satu page abayah comel.. kebetulan raya tahun ni ingat nak buat  arabian theme.. so semua pakai jubah la..mak ayah, adik kakak abang, anak sedara, ipar duai, hatta cucu sedara sekali wehwehweh... LoL

Tetibe duk carik2.. pop!!! terjumpa page ni...D&D Exclusive 2u

comel GILAK!!!! 

apa lagi .. terus jatuh terguling dot dot dot mata juling rabun warna kalut pk ade duit ke tak dalam bank tak sabar nak dapat macam hoihoihoi ko jadah gelabah ayam wei jatuh cinta lagi... lagi lagi ku jatuh cinta ecceh~~~

ahahhahah.. gile exaggerate tahap kesukaan tu.. ahahhaahha

tapi kalau korang tak caya...sini moi, sini mari, mari mari


They r doing kinda promotion pre-order abayah dr RM199 *harga asal*, jadik rm159 *harga promotion* bagi sape yang tempah before 30 hb April. Then kalau compom, bayar deposit, bagi alamat n nama n no tepon n have to wait about 3 weeks InsyaAllah baru dapat abayah tu...

since  I am recommended to all my sisters n sisters-in-law... semua macam eksaited pastu yang baru besalin 3 org macam frust sebab dia abayah sarung yang depa taleh pakai sebab depa BF Mommies... LoL..

so here the ABAYAH~ yehaaaaaaa...



tgk pun terus jatuh cinta kat kaler hijau... bukan semata-mata  PRU13 weh #tetibe.. ahhahahha.. tapi serius hijau dia lawooo~~~

Coming in 7 colours- black, navy blue, khaki, purple, dark red, dark green n dark purple... if I am rich... i'm gonna buy all colours... like SERIOUSLY~~~~ ngehngehngeh.. tapi apakan daya... hanya mampu window shopping bijik mata sparkling je la kot.. hikhik



No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU