Sunday, April 21, 2013

daLaM diLemA dOt Dot doT

Alhamdulillah....
Alhamdulillah....
Alhamdulillah....
Alhamdulillah....
Alhamdulillah....
Alhamdulillah....
Alhamdulillah....
Alhamdulillah....
Alhamdulillah....
Alhamdulillah....
Alhamdulillah....
Alhamdulillah....
Alhamdulillah....

I am very excited!!!! 

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~

LoL... ok ok ok.. here the story.. last 2 weeks, I was applying one application to join the Exchange Programme students which gonna be held in Bangkok this May. Regardless so scared sebab keje betimbun, lepas da antar borang, ari2 duk doa mintak tak kan dapat.. LoL.. cam bangang kan, mintak, pastu tanak g plak.. LoL..n they were told the result gonna be emailed to participant on 21st April.. which is TODAY!!! *daaaaa~* 

Nak dijadikan cerita, aku plak lupe ari 21 hb.. petang tadi kuar g pastry hunting area Pavi pastu balik bilik da nak dekat kul 12, pastu duk baring2 pastu bangun tgk We Got Married Global HongkiMina, n TaecyonEmma... terus da tak pk da semalam 20 hb n today 21hb... masa duk tgk tadi pun, bunyi je hp tanda email masuk, tapi aku malas nak check sebab selalunya kalau tetgh malam, email grouponnye Iklan banyak la.. LoL.. so buat bodoh...tak bukak pun check tgk.

so, abis cerita, tgk jam da kul 1 am, bgun g mandi...kemas2 bilik, pastu duduk kat katil, amik hp.. bukak tgk.. tetibe macam....

KYYYYYYYYYYYAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

ahahhahahhaha.. tekejut weh bila dia bagi ayat.. Out of 400 participants, CONGRATULATION that u r one of them... weh sumpah eksaited ni, syukur alhamdulillah.. syukur ya allah.. 

so, acaner ni? mana nak carik duit rm435 tiket g balik ni. tu pun kalau sempat beli tiket arini utk last day promo AirAsia....LoL.. owh, the programme are totally free and i just need to buy my own ticket to go there... yang lain semua depa sponsor.. hikhikhik...adoi la... dilema.. dilema...

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU