Wednesday, February 27, 2013

giLer kEntaNg beTuL...heH~

ini satu hal....semlm syok2 balik zumba...duk rehat2 dlm bilik..tetibe ada org ketuk....aku ingat budak2 ni nk dtg borak..so just ckp..masuk...pastu tetibe sorang sister hulu surat..aku bgn n tanya ape eh? pastu dia senyum n ckp..nanti u boleh appeal eh....n nk blah..aku mcm blur pastu tanya apsal eh? dia pun ckp..ada sebab kt situ rasanya..n berlalu pegi...aku duk tilik2... pastu mcm....heol!!!! dapat lagi?????

ok fine! aku sambung master kt uia ni mmg utk byr saman je...bukan dtg nk belajar pun....aish!!!! haktuuiihhhh betul la....sem ni da rm150 da...adoila!!!!sakit ati sakit ati...paling emo sbb 2nd fine- rearrange the furniture....mcm @#%&*/-+() gile!!!! i mean..da memang aku duk bilik tu....suka ati aku la nk arrange acaner da bilik tu aku byr kot....rm840 satu sem.....gile la ofis ruqayyah ni....mcm aku ni bodoh sangat tak reti nk arrange kembali ke tmpt asal bila aku kuar nanti kan?????? adoi!!!! da la bilik sorang2.. post graduate lak tu...rasa nk memaki gile....ingat budak darjah satu ke ni kak oi??? aku nk g cr sape kakak staff no 1929 tu...siap la....heh..


No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU