Thursday, January 3, 2013

iT's jaNuAry 3rD... waLLahHh~~

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh...

ecceh~ panjang bagi salam... amik berkat amik berkat.. ahahhahha

btw, just wanna wish myself a very very gorgeous day today so that by the time the clock tick tock tick at 6.15pm, it gonna be the BEST BIRTHDAY date ever~~~

ahahhahha... so, I'm turning 27 possibly another hours counting n wishing me...

Selamat Hari Lahir yang ke 27, Nonie!!!

p/s: Moga panjang umo murah rezeki diberkati Allah dipertemukan jodoh lagi 2 tahun n yadda yadda... LoL.. Really feeling honoured n barakah surrounded by beloved family n relatives, kenkawan dan sedara seislam yang sangat2 best, fun, enjoyable dan tidak buat haku lupe daratan.. ahahhahha... kejadah wish kat dirik sendirik ni.. macam hape..

n yeahhhhhh~ never feel bless sebab lagi 2 tahun nak kawen ok gatal... n dude~ the azam birthday tahun ni...

Finish the MASTER DEGREE n 2016 aku kawen..
 ahhahahhahahhahhaa
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


ni mungkin boleh jadik teaser gambar kawen la kot.. ahhahahhahhahhaa.. gile gatai n gediks~

 p/s p/s: sape rasa dia nak mohon calon, sila crop/photoshope kan gambar anda n taruk tepi ai, or hujung gambar, or tgh2 sawah2... ahhahahhahhahahhahhahha.. ah, mepek2.. sorry gurau weh, gurau gurau.. ahahhahahhahah

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU