Wednesday, December 5, 2012

rAsa aGak beNganG

hey hey...

Busy buat literature review.. padahal actually banyak copy paste, pastu mula blur nak tukar ayat cemana... seriously starting to doubt apsal bongok haku g amik master by research... LoL.... tapi tu la.. nasik da jadik bubur, padi da proses jadik beras dan durian da masak jadik durian crepe...in the end, just go with the flow bebeh... *tu kan moto idup aku skang.. ahahhahhahhah*

To be honest.. dr tahun lepas 3 sem da duk buat literature review ni.. makin buat makin rasa haku bodoh sebab tak tau banyak mende.. so, down sensorang, kuar jenjalan, masuk kinokuniya duk lepas situ  5 6 jam, balik bilik, tgk running man.. ahhahhahaha.. dull gile hidup...bukan kata nak amik wudhuk solat2 hajat mintak doa cerahkan hati tenangkan jiwa kuatkan minda ke hape... aduila.. bad habit.. bad habit~

so, minggu lepas patutnya before 30 Nov... kiteorg kena submit poster utk postgraduate exhibition day 12hb-14hb Disember ni.. but as usual.. aku memang jenis pakai tag "LAW IS MADE TO BE BROKEN"... so haku tak antor.. sampai la pagi tadi akak PA Mdm PG Reseach call pepagi buta *opkos aku tgh tido* tanya nak submit bila poster tu.. haku ape lagi gelabah ayam la... macam demmmmmm~~~ haku tak buat.. memang carik nahas kerja bodoh tua tua bangka ni.. sobs...

sebab utama tanak buat adalah reason duit. sebab kalau print A1 poster tu, kalau banyak guna kaler.. agak2 bawah rm50... sedangkan aku skang ade duit makan banyak tu untuk seminggu punya bajet... memang rasa nak menanges je ikutkan ati.. tapi pk2, ade lagi yang teruk dr aku mungkin da 3 4 ari tak makan nasik minum air je mungkin.. so aku senyap.nak mintak duit ngan mak Bonda macam malas.. ah~ enough

Duit ade ke tadak, memang da kena paksa siapkan poster tu.. nasib baik aku baik ngan kak PA tu, so ckp kat dia nak antar esok... heh, malas betui nak g print.. so, konon malas la konon.. ni ha poster pemalas haku..

Just hate the fact that a poster should have less wording and more pictures.. tapi da kata kan ni keje malas.. sape suh ko paksa dowh... tu nasib baik pakai PP.. kalau kena pakai potoshope... memang I mampus sebab tak install pun dalam lappy.. ahahhahhahhahhahah
Gini la jadiknye, bengang tak bengang, ko kena antor, duit ade duit tadak, ko wajib jugak antor.. tetibe cam benci UIA tahap cipan.. heh~ da la taleh claim... duit utk mende2 gini tadek bajet tau? tadek bajet.. huh nyampah UIA.. nyampah kat KAED.. nyampah amik Master.. nyampah sambung2 blaja ni....ahhh~ benciiiii~

p/s: meroyansensorangmeroyanmeroyanmeroyan


No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU