Friday, December 7, 2012

heLpiNg a fRen (SOLD OUT OREADI naaa) LoL

hey.. help me please... because i'm helping my fren.. LoL...

so, She would like to sell her jovian mandagie collection... so, i'm helping her..

Jameela tak penah pakai pun... harga tang Jameela (XS) still the same RM400..*thinking that boleh dirunding kot*. ... so, kalau berminat, do email me at alyaniyaacob@gmail.com.. n first come first serve... thanks~

Jameela (XS)




owh, sebab2 penjualan bukannye tak puas ati ke hape, tapi badan empunya tuan tak macam model yang pakai ni.. so, sayang nak otter.. so, better jual dr rosakkan bj org.. LoL.. lagipun, salah sendirik sebab bajet tinggi padahal tak.. katanya empunya tuan..teheeee... thanks again..toodless~

6 comments:

mimiemon said...

agak2 jova navy tu kalo mimie pakai sendat x? *perlu diingatkan mie kurus tapi bulat2 tau..haha

thE^DuCheSs said...

akak tak sure la mie, sebab baju jovian ni macam akak yang pakai xs, baju tu kalau pakai mcm size s... rasanya sebab dia ukuran model.. ahahahhahha... n me, da la pendek.. body tak solid.. that's y kot... LoL... tapi jova tu feberet akak actually.. cume akak minat yang hitam... ahahhaha.. tapi kena tunggu kerja la nak ade bj jovian kan... tak mampu heh~

thE^DuCheSs said...

tapi ikutkan body ko.. rasanya maybe a little bit fit kot.. tapi taleh nak cakap jugak sebab nanti akak tanya kawan akak tu

zura said...

sis ada lagi tak jova navy blue nie..i betul betul berminat ·

Fariedahanom Md Saberi said...

Salam. Hi, sis Alyani. Sis, can i know is this dress JOVA by JOVIAN MANDAGIE (BLUE NAVY size XS) is still available? Can i buy from U? Pls...I really want this dress sooo much!!! Pls reply my email n pls call/sms me okay. TQVM Sis:)

Fariedahanom Md Saberi said...

Salam...Hi...Anyone wants to sell this JOVA by Jovian Mandagie Blue Navy (Size XS or S), pls contact me...TQ

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU