Monday, November 5, 2012

tEheEee~~~

Hey.. Kyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! 

I'm BACK~~~~~

hahaha.. poyo je.. sorry my dear half diary... sibuk sangat 2 bulan lepas ngan conference n pilot survey questionnaire finalization...attending conference kat Daegu, pastu balik mesia terus balik kampung sebab raya Haji.. pastu buat cuti sendirik seminggu pastu nak balik uia tetibe demam...

yeahh.. skang aku paham how hard kalau org tak paham ape ko cube cakap n cakap tak kuar suara.. rasa terpencil gila kat dunia hoihoihoi... da paham perasaaan org physically challenged. huuuu~

tekak sakit gile makan Dequadin n Strepsills macam tadek perubahan hape.. heh~ penipu gile iklan Hoi!!!

so, ye, saya demam da masuk hari ke 3, ngan selesema air  idung macam hape laju je mengalir n tekak macam ade org tabur kaca sakit nye astaqfirullahalazimmmmm~

owh.. nanti kalau rajin nak upload gambar g korea.. hehe... kali ni agak best tapi still~ tak cukup masa!!!!!
da la Autumn dia sejuk nak mati mmg hampeh kunun tak payah bawak trench coat alih2 macam hewhewhew... belagak tahan sejuk lagi, belagak2... LoL

k la.. gonna do something important n lastly... da bayar duit PTPTN bulan November~ ahahhahahhahaahha

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU