Friday, November 30, 2012

pRomOtioN pEpLum

Owh btw...would like to promote u my fren's online shop call THESWEETKURUNG...boleh like fb or instagram depa 3 org ni...cantik2 bj style peplum n kurung moden.i booked one..teheee~ ada yg pre order rasanya..so..check them out... 

p/s: sorry for the bad/unsharp/blur pics taken... g kat fb depa, baru ade banyak gambar cun.. teheee~ happy shopping~
Yang ni lebih kurang kurung moden.. tapi blom fully siap.. sebab sepatutnya ade beads or ape ntah diorg nak letak.. this pic shows the raw one sebab haku tempat yang kosong tanak taruk pape.. heee~n opkos banyak lagi diorg offer kaler lain..
yang ni among the pun banyak kaler lain jugak...
yang ni plak kain songket, baju plak peplum... cantik kalau tgk yang kaler biru n hijau.. since i'm not a pink lover~  :) 









wEekeNd, weEkDays n weAkMe....LoL

Hallow....hahaha....long time no see...fuhhhh..hidup seminggu dua ni mcm kapal pecah karam dilautan terumbang ambing dipukul ombak ecceh bermadah pujangga tanak kalah ko bai....hahaha...gile mukaddimah pnjg..lol...so...minggu ni agak poyo..weekend lepas attending my cousin belah umi kawen kt semenyih..pastu senin teman mus (bestfren) g interview keje...selasa g convo faseh(bestfren) kt uitm shah alam n rabu lunch ngan anip ( adik angkt merangkap kwn kesayangan)...walaupun lunch kt cafe kaed je..tp being anip is being anip..haha...poyo sgt...so..here's some pics


Me, Hana, Farhan n Syakirin and our cousin (Laki) n our beloved Uncle n Aunt
 
Pengantin makan beradab tanak kalah.. lama gile duk makan.. hahaha


accompanying the besties g temuduga

my bestfren (Fasehah) convocation day at UITM Shah Alam

Thursday, November 22, 2012

iT's Little tOo muCh I wOuLd Say

ahhoi~

Being such a jerk few days back...or rather saya I am not me after all...lack of responsibility..lack of common sense and also lack of sleep i may say...dunno what comes to hyjack the mind that suddenly u felt empty...need to rejuvenate with reciting al quran wisely n jock down the meaning i guess...*sigh*

So..practically...having a so so to read n rearrange the blog's contents nowadays..sorry my dear diary...having a difficult time nowadays..blaming myself more i think..till then..stay alert..i dunno when i will become sane again..lol..

Ladidaaaaa~

Monday, November 5, 2012

tEheEee~~~

Hey.. Kyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! 

I'm BACK~~~~~

hahaha.. poyo je.. sorry my dear half diary... sibuk sangat 2 bulan lepas ngan conference n pilot survey questionnaire finalization...attending conference kat Daegu, pastu balik mesia terus balik kampung sebab raya Haji.. pastu buat cuti sendirik seminggu pastu nak balik uia tetibe demam...

yeahh.. skang aku paham how hard kalau org tak paham ape ko cube cakap n cakap tak kuar suara.. rasa terpencil gila kat dunia hoihoihoi... da paham perasaaan org physically challenged. huuuu~

tekak sakit gile makan Dequadin n Strepsills macam tadek perubahan hape.. heh~ penipu gile iklan Hoi!!!

so, ye, saya demam da masuk hari ke 3, ngan selesema air  idung macam hape laju je mengalir n tekak macam ade org tabur kaca sakit nye astaqfirullahalazimmmmm~

owh.. nanti kalau rajin nak upload gambar g korea.. hehe... kali ni agak best tapi still~ tak cukup masa!!!!!
da la Autumn dia sejuk nak mati mmg hampeh kunun tak payah bawak trench coat alih2 macam hewhewhew... belagak tahan sejuk lagi, belagak2... LoL

k la.. gonna do something important n lastly... da bayar duit PTPTN bulan November~ ahahhahahhahaahha

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU