Monday, September 3, 2012

:: nEw aDdicTiOn ::

owh btw, currently addicted to the song by Ahmad Dhani untuk sisipan lagu Adam dan Hawa (though i hate aaron dalam tu.. LoL)...Ratu di hatiku if i'm not mistaken... the lyric is beautiful.. rasa nak tukar je ratu tu kepada raja (bleh refer kat lelaki) sebab ada satu pengalaman...ahhahhaha... childish much? and rasa nak dedicate lagu tu buat seseorg.. LoL.. yeah2... jiwang sekali sekali...Regardless sebenarnya lagu ni tahun lepas lagi.. haku kan memang.. tak hapdate sangat mende2 gini.. LoL...Tapi kalau da start suka.. abih la.. 24/7 pasang lagu ni memanjang.. LoL..

Pernah aku mencintai wanita
Tapi tak seperti saat ku mencintaimu
Pernah aku merindukan wanita
Tapi tak seperti saat ku merindukanmu

Kamulah ratu di dalam hatiku
Ku cinta kamu sampai mati
Takkan pernah ada wanita yang bisa
Menggantikan kamu di hatiku
Menjadi ratu di hatiku

Pernah aku menikmati wanita
Tapi tak seperti saat ku menikmatimu
Pernah aku menangisi wanita
Tapi tak seperti saat ku menangisimu

Kamulah ratu di dalam hatiku
Ku cinta kamu sampai mati
Takkan pernah ada wanita yang bisa
Menggantikan kamu di hatiku
Menjadi ratu di hatiku

Kamulah ratu di dalam hatiku
Ku cinta kamu sampai mati
Takkan pernah ada wanita yang bisa
Menggantikan kamu di hatiku

Menjadi ratu di hatiku
Menjadi ratu di hatiku
Menjadi ratu di hatiku
Menjadi ratu di hatiku

 the song has a simple lyric... tapi kalau orang ade nostalgia... u noe you r going to feel it more.. LoL.. talk about having a crush eh? LoL

watch the MV too.. interesting one.. click HERE

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU