Thursday, August 9, 2012

mOod rayA mUch??? paRt 2

olla... ye ye.. sehari dua ni mata asyik meliar window shopping online sebab stress... ahahhaha... harus la kan.. LoL

so, entry semalam pasal baju.. entry arini pasal tudung plak.. 

so, disebabkan fesyen skarang adalah moon shawls... so, aku pun tak terkecuali nak ade satu.. perlula pompuan kalau tgk barang2 camtu.. mata tergoda hati terpaut weh.. kata pompuan.. ahahhahhaa..

so, i was following this kakak.. among facebook fanpage yang jual tudung.. banyak gak la haku follow.. i love kakak ni punya design tudung.. rasanya kaler lagi cun, n manik2 atas kepala tu lagi lawa.. plus.. dia paling murah among others.. yang lain semua rm90 ke atas... akak ni jual hanya rm80.. not including postage rasanya.. tapi macam puas hati tgk.. 

tapi tula... org cantik, pakai ape pun cantik kan? abih kalau haku ni pakai... er..er.. kita tak payah pikir k.. ahahhahahha.. so, check the page here Colourful Collection... n below are some shawl moon that i'm interested for this raya... yeah.. sebab ikut kaler baju raya la kan.. LoL..

cantik kan????? sebab baru raya tu kaler army green.. tapi dia ade kerawang kaler mocha camni.. so, harus pakai tudung kaler ni.. ahhh~ akak ni cantik sangat!!! #bedarah idung..bedarah idung.. ekekekkeke

plus, baju jadik dayang nadia kaler shocking pink... harus la tudung kaler dia lagi lighter.. kalau tak, haru ko satu badan pink.. heh~

n the kaftan.. walaupun kaftan tu kaler grey.. tapi kerawang dia meeroon.. so, harus pakai tudung yang contra.. ahh.. ah...

shawl dia macam lagi panjang n macam tutup dada .. so, i was eksaited~

besar kan? comel la hoi!!!


tapi tula.. tunggu2 asyik sold out je.. kena tunggu pas raya la gamaknya.. agaknya pakai untuk raya haji la kot.. entah idup lagi ke tak masa tu.. kehkehkeh//// buatnya umo tak panjang.. mau kempunan ni hoi.. 
so, happy shopping people... kalau haku tgk haku rasa nak beli semua kaler... org yang lagi shopaholic dr aku mesti nak borong ngan tuan2.. ahahhahhahah..till then, selamat beribadah untuk 10 malam terakhir u olls!!!

p/s: padahal tadek duit pun nak beli shawls ni bagai.. haahhahha.. berangan je lebih.. LoL..

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU