Friday, August 3, 2012

kU sEru...seRu...

Ah... da August 3rd, 2012... da 14 Ramadhan 1425... next week haku ade defend proposal on 7th August.. aduila... rasa cuak tahap menikus da ni.. what should i do? what? what?

Cuak kebebe tayah cakap, mood nak buat kerja semua da jalan  kaki balik kampung.. konon nak sama sampai ngan haku yg amik flight 13th august.. owh..owh... hiperbola tanak kalah... ahaha..

Pg tadi jumpe supervisor... sumpah idea mencurah2 untuk writing thesis.. pastu terpk defense Selasa depan.. terus down balik.. sobs~macam mana ni? tolong la encik semangat yang gagah perkasa... datang la.. datangla.. ku seru.... ku seru..

erk.. da la arini bukak puasa kat opis.. mati la kalau tetibe mende lain yg dtg time seru tadi.. huuuu..da la pagi tadi ade xcident maut depan kaed ni.. hui.. cuak plak ni nak g toilet amik wuduk..

owh.. asar pun belom tunai, tapi bau nasik lemak ayam ni memang tempting gile.. aigooooo.. sebab semalam makan sup je, n pagi tadi terbgn lambat for sahur.. ginila jadiknya... hu..hu...

Thank you btw buat abg yang kata nak bank inkan duit esok pagi. ah~ org bersyukur...tapi ingat nak ngepaw dia belikan baju kurung raya.. ahhahha..

till then, see u later people..just a short hapdate..

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU