Monday, July 23, 2012

oLLa...

hewhewhew.... puasa baru 3 hari, sibuk nak raya .. apa jadah ko wei... ahahhahha...

tak la.. sebenarnya aritu lagi duk usha2... sebab aku ni suka jadik silent reader...so, before puasa lagi duk dgr rizalman nak jual baju dia kat tesco.. yeah2... ingat nak rembat satu siap ari2 bukak blog dia nak tgk dia start jual kat tesco bile......gigih baca entri dia la konon.... skali. choiiiiihhhh~ 

memang tak dapek la... da 4hb kat Labuan... 7hb tu duk joget2 dalam dewan conference la kau~ pastu balik weekend semalam.. kak ipar haku cakap.. kak zue aim yang baju hitam puteh tu.. mmg tak dapat la.. ahahhahahhahha.. bajet ko nak g skang nak beli.. mmg hagham da abes weh... LoL..so, mintak ampun la .. aci meleleh air liur tgk gambar je la.. LoL..

Yang haku nak baju hitam kain zebra tu.. kalau tgk gambar .. gambar bawah, dua dari kiri... sobs


1 comment:

Ann said...

Salam,
Sy ada baju rizalman itam putih tu.. size L. en suami terslh bli size. huhu.
RM140 termasuk postage. Best price tuh..! Harga original RM180.
Emel myeongdongsha@yahoo.com

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU