Monday, July 16, 2012

L.I.C.E.R 2012

hey i'm back!!! LoL

btw, entri lunch hour ni tetibe ade sebab skang dalam opis tinggal aku sorang2 ... pergh.... 

min n kembar da kuar g buat questionnaire survey, Qilah n wani plak kuar g Jalan TAR sopink2 sebab da janji ngan dib n ann, gjie, ollie, aida MIA plak.. hikhikhik.. so, here we go... pasang lagu bigbang cam hagham kuat pastu karok.. ahahahhahahhaa

as all of u noe, i went to Labuan last 2 weeks*huih.. gile cepat masa berlalu.* about 5 days and take a day sight seeing in Brunei... gediks sebab teringin nak passport bercop negara lain before ujung tahun.... yeah2 disamping addicted kumpul fridge magnet, key chain ngan baju t-shirt i heart... skang jenis addicted nak kumpul cop dalam passport plak.. LoL...

Basically this entri adalah pasal conference tempoh ari... really gain lots of new knowledge.. walaupun mula2 rasa macam masuk skolah rendah... LoL...ini disebabkan most of the presenter adalah cikgu2 skolah rendah yang  amik master.. so, ko memang sumpah rasa duk dalam kelas darjah 1 2 3 4 etc.. hikhikhik... 

tetibe rasa kalau kawen seksok ade anak.. sumpah da reti cebana nak ajar diorg time skolah rendah tu.. hehe.. pastu plak 1st time join conference yang mix languages *BM n English* so , kinda weird la kot... tapi da masuk ari kedua bleh adapt alhamdulillah..

cuma mungkin kurang bersetuju sebab the  conference stated that they were international conference which i think more likely seminar... sebab ade kejadian black out bagai.. ahhahahhaahha.. plak tu, international ke hape kalau takat jiran tetangga yg hadir hanyala wakil dr Brunei...

i mean, kena upgraded lagi la cara2 nak prepare kalu betul nak buat tu CONFERENCE... sebab even aku yang tak banyak pun hadir conference tau, tu bukan format conference.. LoL... cikgu2 plak cakap macam duk ngajar budak2 dalam kelas.. walhal yang dtg adalah academician yang tinggi2 pangkatnya... ni guna plak bahasa kelantan bahasa pasar bagai... terus rasa jadik tak formal... LoL...

tapi tula... still ade pro n cons dia.. wajib la kan... pastu plak time haku present.. *dalam english* semua ingat aku da amik phD.. ahahhahahhahhaha.. i mean... da la peserta termuda.. dtg sorang2 tadek kawan... ahahhahhaha.. but hey, thanks for the doa... mana tau cukup 40 org... i can pursue my phD level after this insyaAllah... 

so, the conference being held in Financial Park Labuan... which is 15-20 minutes walk from my backpackers hostel ... betul2 kat bandar Labuan..enjoy the pics then.. hehe

Depart Day...4hb July
Conference Day 1.... bleh lupa tu hari khamis , gomen pakai baju batik.. aku sorang pakai skirt n checked shirt... LoL.. malu nak mati...


Thought is was a small hall...

Presenter in Day one...

me on Conference Day 2.. harusla pakai baju kurung sebab hari jumaat!!!






Day 3 aka Last Day.. i present on that day...

yep.. tetibe blackout dekat 15 minit.... sian sorang cikgu tu gigih duk present... *bad expression*
me, hoho.. thanks to Mr Lim *Chinese Chemistry teacher from Perlis* who emailing the pics.. LoL



Bye2 Labuan~

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU