Thursday, July 26, 2012

hiK..Hik..hiK

*jogetjoget* *jogetjoget*

heyheyhey.. I'm coming home.. I'm coming home... tell the world i'm coming home.. ecceh~
takpe2, sebab haku still abc.. boleh lagi gedik2 n nyanyi2... masuk esok, da kena nasyid2 bagai da.. LoL..

owh..owh.. just wanna tell u that esok malam, aku balik KB ngan adik2 aku 3 org (Farhan, Yen n Kakak)... i mean, for the weekend je la.. bukan cuti lagi.. gile ko nak cuti skarang.. keje macam hagham banyak nak mampus.. 

oh..oh..oh... boleh berbukak ngan Jala mas peberet, Buah tanjung comel2, onde2 Mak Bonda, puteri mandi sedap oh!!, sotong sumbat!!! serawo telur~ perghhh~kerutuk Cik Banding Umi, Nasik Kerabu, Nasi Ayam kak Na.. yeay!!!! 

boleh jugak terawih ngan Ayahanda, g masjid jugak, subuh2 kena bedal *Eh*, pagi2 ikut mak bonda tadarus quran, khatam2, solat dhuha.. yihaaaaaaaaaaaaaaaaa....I'm lovin it!!!!

hoping can meet my adik bongsu Amad.. gile da macho kurus segala da tak debab!! fuhfuhfuh.. tak caya tak caya.. ahhahahhaha.. Happy Birthday yang ke 13 eh? hehe.. miss lu lots Dik Mad...

and the crucial part, cebana nak kabbo kat ayahanda ritu ko masuk Brunei tak mintak izin dia.. ahahhahhaa.. aduiya..kena slow talk ni.. slow talk.. so, mari kita sambung buat kerja dgn ceria..

p/s: Journal editing da nak siap.. sat petang da bleh buat yang projek perak.. yeay!!! arini produktif!! yeay!!! semalam moody seharian baca novel.. yeah.. gile! I know.. LoL.. happy fasting people!!!

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU