Monday, July 2, 2012

cUak kEbeBe

yuhuuuuuuuuuuuu.. Going to have a Vacay for 3 days in Labuan.. i mean.. opkos kena cuak kebebe dulu conference 3 ari 5hb-7hb July.... so, here we go....

1) tak siap Power point presentation lagi....
2) gile duit ade rm400 je... cukup ke weh?
3) tak tau la cemana nasib sampai airport Labuan lusa pagi.. kehkehkeh..
4) Lom dapat schedule present hari ape dr Puan Ryana... *lambat kau keje weh..last minit macam haku ke hape eh?*
5) Editing Paper masuk jurnal... haram aku tak sentuh bos balik esok ok mampus kau Nonie..
6) Resit2 bos 1st baru bagi tadi nak esok cam haram mana nak carik claim printing n drawing copy A0 sampai rm2800... 
7) settlekan tutup grant EDW B public transports ok kena g RMC tp aku duk siapkan keje lain..ok fine~
8) rasa macam beg exceed 7kg handluggage compom kena bayar lusa pagi time nak masuk boarding...
9) mentally nak berkampung kat airport lusa kononn tanak susahkan abg2 n kakak2.. hoi!!!
10) tetibe emo gile.. aku selumbe je buat dunno dgn keje2 di atas.. bongok tak? bongok kannnnnnnnnnnn!!!!!

Moral of the story.. yeah.. gini la selalunya time nak pegi tu la.. dia datang kerja timpe2 rasa nak terjun bangunan...so, apalagi.. mari kita sama2 mampus jiwa sebab cuak kebebe... arghhhhhhhhhhhhhhh`

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU