Friday, June 15, 2012

miSsiNg aLL of yOu so mUcH.....

wosh!!!

Dan2 la sehari 3 4 entri terus.. LoL.. kehkehkeh..nasib la... tgh emo penat buat power point nak present kat Labuan.. 

So, abih semua mende duk godek2... found this pic dalam gambar lama kat FB... yeah2... kak na kawen.. August 2008 tak silap..  muka pun kanak2 ribena lagi baru 2nd year tak silap kat uia...

See my anak2 sedara... ni adalah 7 org dr 25 org... so basically, Una*yg pakai tdg* besar tinggi cam galah...da form 3 pun skang.. sama ngan Syafiq*kat sebelah Una*, almost Hafizd wannabe da skang.. siap makin handsome lagi... Aqi *sebelah baju ijau kopiah hijau puteh* tak payah nafi la kekacakan mentang2 da darjah satu skang.. Wafi *depan Kak Na* jatuh skolah pun da form 2...Rina*sebelah wafi tak pakai tudung* wakil skolah macam2 competition.... Afif *sebelah wafi* macho kemain muka melayu org asli siap.. LoL dan Abang *baju melayu hijau* tinggi plus degil nak mati darjah 2 sekarang....Depan skali... opkos la adik kesayangan Amad yang bakal hafidz jugak insyaAllah by this year...... LoL...missing them like hell.. n missing the old days too...

Adik, Kakak dan Anak2 Sedara

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU