Monday, June 11, 2012

jUne??? soB... sOb....Sob...

Hello JUNE!!!!!!!

i mean... the month... bukan nama kau haku panggil.. kehkehkeh... owhowhowh... sorry sangat2 da lama tak hapdet... macam biase la.. mood dia bengom.. jadik camni la.. kehkehkeh... 

JUne.. very hectic month as i'm suppose to start the data collection for my thesis... n next month just full with event bodohrasanakbunuhorangsebabbulandepanbusynakmati... tgk planner diary pun rasa nak tecekik... ni kan pulak duk pk2.... cemana nak slow down kan skit~ (-___-")

alkisah aku kena g conference kat Labuan awal Julai.. skali tgk2 aku sorang antar paper memang mampus la.. da tu gelabah ayam g booking tiket lama gile conference 5-7 july aku beli tiket 4-10 july sebab tu je time murah.. bodoh tak? bodoh kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!! haish!!! tak boleh nak salahkan org lain coz in the 1st place min ade nak teman.. da siap belikan tiket bagai.. skali clash ngan dia punya conference kat KOREA... yup yup.. kat KOREA... memang kiteorg dua2 mati.. dia sorang2 g korea..haku sorang2 g Labuan.. heh~

dua2 ngan accommodation tak jumpe2.. haku ngan duk risau awal july ade defend proposal lagi.. memang mampus la.. mid july boss kawen siap booking  3 4 ari ke JOhor... ok bagus.. balik 10 hb, g Johor plak pastu ingat nak masuk singapore bagai.. memang.. hoi!!!! duit2... semua nak pakai duit!!!! alahai sugededi.... i need u.. i need u... pleaseeeeeeeee~ eeeuuuwwww!!!!

Masalah muncul sebab haku kena g sorang2.. i mean.. bukan tak penah travel sorang.. tapi takat balik kelantan, g Melbourne jumpe abang, ke Singapore ade madam... tu lain.. lain tau.. ni ko nak g present paper.. tadek kawan... sobs... tadek teman bilik...sobs...tadek teman makan..sobs... tadek teman tido... yang paling kritikal tadek teman jalan.. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... nak buat ape berhari2 kat Labuan??? uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... da la tadek kenal sesape pun sana.. nak masuk brunei jap pun tak berani.. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... help.. help.. help.. mayday.. mayday....

ah!!! malas nak Pk... aku nak siapkan keje.. sobs.. nak tido pasni.. sobs.. esok masuk opis nak carik hotel lagi.. sobs... uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....tanak kawan ngan semua orang.. uwaaaaaaaaaaaaaaaa

p/s: cebana nak gitau bapak ko, ko g sensorang ni.. sobs... da la tak reti nak bohong2 ngan dia.. bagi ke tak ni? sobs... umo 26 ke, 62 ke.. selagi namanya ibu bapak... tadeknya diorg duk diam2 tak risau.. sobs.. sobs...

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU