Monday, June 11, 2012

bErtAbahLaH~~~

eh.. eh... ingat ritu aku cite dapat galaxy mini 2??? hehehehhehe..

Regardless nyampah sebab almost setiap ari emo sebab kena charge hp selalu... nak dibandingkan ngan nokia torch light ko 5 ari skali br cas...so far.. sangat berpuas ati la ngan segala services and key function hp tu... sebab nya buat aku yang tak reti main game ni duk gile main game  sebab tu selalu kena charge sampai dalam handbag memang bwk charger kemana jua.. LoL.. kena g lowyat beli mili ni.. LoL..blom lagi part main fruit ninja (yeahyeahyeah.. i noe game budak2 sagala) , pacman, jewellery n logo kuiz... macam hape da haku ni... ahhahahhahaha... to b honest.. really would  like to thank my brother sebab tak beli kaler edition KUNING.. heh... nasib baik dia tau aku n kuning tak penah sebulu.. taleh tido sebantal... taleh makan sepinggan segala.. but hey.. I LOVE my galaxy mini 2... sorry NOTES.... stakat perancangan... sampai bulan 3 tahun depan.. i cannot buy u sebab I ade conference kat korea bulan 10 nak pakai duit n vacation kat dublin bulan 3 tahun depan.. hewhewhew... eksaited nak g tapi pk2 bajet gaji taleh nak buat hape.. memang down nak mati.. LOL... tapi bak kata Mak Bonda.. duit boleh carik.. so mari berusaha... BERTABAHLAH!!!!!!!!!!! 7 bulan gaji taleh usik memang taleh shopping hape.. sobs

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU