Friday, May 11, 2012

ZumBa nO joKe!!!

owh, informasi bagi sape2 nak join Zumba Fitness kat IIUM Female sport complex aerobic room, u can come n join us every TuesDay, friDay and Sunday...

Untuk staff UIAM, rm12 per class everytime u walk in... tapi nak jimat, beli kad yang ade 10 session only cost u about rm84.

Untuk student plak, u student uia ke, student mana2 pun, asal ade kad student, everytime walk in hanya rm8, tapi kalau u beli kad untuk 10 session, only RM56 which cost u RM5.60 per walk in.. murah kan? murah laaaaaa!!!

Untuk outsider yang bukan student, bukan staff UIA, bleh jugak dtg pun, harga korang rasanya ikut madam cakap aritu based on harga staff.. so, lai..lai.. ahahhahahhah

Kalau Selasa ngan Jumaat, usually pukul 5++ hingga pukul 6++ untuk staff manakala student pukul 6++ hingga 7++... and Ahad plak pagi2 kul 8.30 or 9++ until 11/12.. tgk keadaan tapi biasenya an hour before start the routines, usually we have some workshop (belajar cara2 nak buat step tu)... So, come n Join us!!! it really fun, no Joke!!!

1 comment:

Anonymous said...

Salam

I am a PG Student, and I would like to join the Zumba fitness class. Pls email me the full details and contact number @ fatymsalami@gmail.com

TQ and Selamat Hari Raya

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU