Monday, May 28, 2012

sAmsuNg nOteS Vs IphOnE 4s = gaLaxy miNi 2... aHahAha~

ok2... mula2 nak cakap sebenarnya aku nak kena siapkan proposal grant baru.. aku da siapkan 5 page.. skali g tanya wani rupe2nya aku buat salah.. aku macam.. deng!!! gilos sakit ati rasa nak tampor dirik sendirik weh!!! arghhhhhhhhh~ stresss... ah, malas pk..malas pk.. aku da tensyen tahap cipan pagi ni madam mintak suh emel ke dia.. memang aku mampus... arghhhhhhhhhhhhh!!! bodoh la weii ko Nonie!!!haish!!!

ah, so, nak dijadikan cerita, aku nak elakkan stress, aku pk kejadiah ptg tadi.. ptg semalam, kak ipar aku call, tanya free ke tak esok (ahad) coz katanya nak booking aku jap.. aku macam.. uhm.. keje banyak, tapi sebagai nak balas jasa abg aku sponsor tiket flight balik kelate rabu ni, so aku macam... ok.. free je la .. diorg tanya nak g mana.. aku laju je suggest g Paradigm Mall.. ahhahahhahhaha.. hey hey hey paradigm mall!!!! ahahahhahhaa.. kalau korang peminat Hitz.fm.. korang akan tahu betapa annoyingnye iklan tu tiap2 pagi aku bukak nak dgr Jay2 n Ian.. ahahhahahhahhaa... so, end of story.. abg aku kata ok.. tapi dia suh aku meet dia half road which is Kelana Jaya LRT sebab diorg dr Bangi.. n balik nanti dia nak antorkan.. so,aku pun, ok je la...

Sampai Paradigm ade la dalam kul 2.. sumpah org ramai gile parking full kiteorf park je kat  taman perumahan sebelah.. ahahhahhaha.. parking surau punya.. LoL.. pedulik weh, perut da lama, janji bleh masuk mall.. so, disebabkan da lunch hour, elok je kaki menapak masuk kedai makan.. which abg pih pilih Kenny Rogers *heh, kalau kuar ngan dia tadek tempat lain nak makan.. LoL...eh, aku bersyukur kot ni.. LoL*... duduk dalam 5 6 minit.. tetibe dia hulur paper bag samsung.... aku tanya.. eh? gapio? pastu kak ipar aku kata, nonie kata hp nonie rosakkan aritu? sebab ada skali abg pih call tak dapat2.. aku macam.. ha, rosak jugok la.. tapi bleh guno lagi.. tapi nonie duk kumpul duit...dalam otak2 baru duk pk2... notes ke 4s ke HTC one...aku cakap kat kak ipar aku..

pastu abg aku kata.. amik ah.. adioh.. aku macam.. ok2.. bila tang surprise ke hape.. sumpah aku jenis yang tak reti nak express feeling aku tekejut ke, gembira ke hape.. aku macam, owh.. makasih.. pastu apa lagi tukar simkad la weh. ahahhahahhahaha.. Regardless tak dapat notes ke 4s ke hape.. still bersyukur kot dapat hp free... takpela kalau dia cuma galaxy mini 2 yang basic pun.. belakang kira da semua tu.. janji bleh guna..  sebab hp nokia cokia yang lama tu da tahap nazak masuk ICU compom da nak meninggal siapbelikainkapangalikuburbagai... ahahhahhahhaha.. so, hey!! aku bersyukur!!! 

dalam duk pk2 4s ke notes... aku dapat mini 2 free.. ahahhahhahhaha.. so, apa lagi.. beli Notes lepas raya ah!! tak payah rushing2 beli bulan depan.. wallah!!! AiLebiULah abg Pih n Kak Syikin n Pia!!! huwarghhhhhhhhhh nangis terharu.. nangis terharu...

walaupun org kata, apsal tak mintak notes... alang2 org bagi adiah...tapi to be reasonable, aku bersyukur kot abg pih bagi mini 2 je.. sebab kalau aku tak beli sendirik, aku jarang skit appreciate.. ahahhahhaa.. jahat kan? i mean, it's become habit dowh..... so, tak kisahla.. janji aku bleh guna hp tu dulu.. mungkin duit yang dikumpul buat beli mende lain takpun g melancong ke vietnam dulu.. kan? kan? LoL...

so, again.. hey!!! I'm really2 happy... to my dearest bro, if u read this, sorry kalau nonie tak reti nak express feeling but i do love ur surprise prezzie, regardless aku paw mung barang2 dapur kat Giant tadi dekat beratus + Cradigan kat Seed tadi sehelai... hehe.. Lap u Lah.. tu blom lagi kira mung bagi aku duit blanja bulan2 n tiket flight tiap kali nak balik kampung... ah!!!! cebana nak cakap thank you thank you thank you ni? ahhahahhahahhaha

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU