Monday, May 14, 2012

i LoVe tHis iDea tOo mUch

aku rasa mak bapak aku baru lepas jual tanah ni... apsal lak tetibe mother's day tapi adik aku plak yg dapat adiah .. handphone plak tu.. akak aku dia suh beli keta baru lagi...gile da mendidih nak limpah periuk da tahap jeles aku ni.. patut semalam aku cal, dia tanya aku ade duit tak pastu aku malu aku cakap aku ade.. padahal dalam beg ade seploh hengget je.. thanks to TnG la esok nak balik uia naik KTM rasa macam naik free.. heh~ tetibe rasa teringin nak join g conference kat Taiwan.. ekekkekkekeke... jaga kau Mckak.. dr aku mintak hp jugak, baik aku mintak duit nak g melancong aka study visit.. ahhahahhah.. yes.. got the point.. wallah!!!! i love this idea too much.. 

p/s: Notes, i beli u bulan depan2 takpun lepas raya la eh eh.. duit tak cukup lagi dalam piggy bank ok? tunggu I abes tgk LOve rain n Rooftop prince dulu k? ekeekkeekkekk


2 comments:

jann jannah said...

hihi,knoni..jan ni..aamiin~

thE^DuCheSs said...

ahhahaha.. gedio amin2 mung?amin Kak Ni dapat duit bleh g taiwan or amin kak Ni dapat title Toh puan seri lagi 50 tahun? ahahhahahha

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU