Friday, April 6, 2012

sUrat buAt Awak

To Whom It May Concern,


Salam awak, 

kalau awak ade baca entri saya ni , i just wanna let u noe that, time saya marah awak tu, bukan sebab awak cakap awak suka saya... tapi sebab awak cross limit saya.. yakni, masuk campur tang family saya.. i dunno y but hal2 gitu.. saya sangat sensitif.. mungkin sebab saya jenis openly bercakap hal family saya kat org, tapi ade mende2 tertentu saya suka simpan diam2 tanak org tau walaupun dia kawan baik saya sendirik.. 

kalau ikutkan pengalaman, it took me almost 8 years to put a trust in someone heart.. so, mungkin tempoh tu lama bagi awak n u just walk away or in other word, i chase u away.. : D.....betul2 saya nak mintak maaf kalau awak banyak terasa hati ngan saya n to tell u the truth... saya suka tgk awak bahagia ngan dia sekarang.. at least u have ur own life skarang.. ok?  

please jgn malu2 ngan saya boleh? saya rasa pelik la.. pastu cara camtu awak buat semua tu nampak macam salah saya sorang.. LoL.. kdg2 kecik ati banyak gak ngan awak.. tapi nak buat cemana.. mungkin saya da tak layak even nak kawan je ngan awak kan?.. so, takpela..i noe that was my bad....

saya tak tau awak cakap ape kat besfren saya tapi masa mula2 dulu, saya pun banyak gak kecik ati ngan dia.. mungkin salah saya sebab memandai  je tuduh awak bukan2 n marah tiba2.. masa tu tak bape nak matured lagi kot.. LoL..so, kira kosong2 bleh?

harap sangat awak berjaya n kalau kawen, kalau tanak jemput saya, please sangat2 jemput kawan baik saya tu.. awak kan kenal dia lagi lama dr awak kenal saya kan.. mungkin dia nampak je kasar, tapi dalam ati dia ade cameron highland kot.:)) so, jaebal.. jemput dia sebagai kawan baik awak masa kat matrik dulu..

mungkin kadang2 dia jenis yang berlagak, tapi kalau betul awak da lama kenal dia, awak takkan kisah mende2 camtu.. harap sangat korang bleh jadik macam dulu.. okeh?

btw, nak mintak tolong lagi satu, boleh tak? mintak maaf bagi pihak saya kat girlfren awak.. mungkin sebab dulu2 saya tak approve dia kat FB dia macam nak balas dendam je skang ni.. ahahhahahhah.. kalau jumpe tak penah nak senyum segala.. sorry sangat2 kalau tetibe dia nampak muka saya dia teringat yg saya tak approve fb dia pastu dia jadik masam.. LoL... sungguh ni.. saya betul2 nak mintak maaf kalau ade sakitkan ati dia..




Sincerely,
Nonie

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU