Thursday, April 5, 2012

#LoL.... iNi buKan EntRi perAhsanTaN ~

dia memang 3 tahun skali wajib kena propose eyh? ahhahahahhaha.. aduiya.. payah la gini...bukan memilih.. tapi tak kena masa.. i'm still studying n my family rules, never say yes not until u work... tapi rasanya aku je kot duk perasan ikut rules tu.. ahahhahahhahah.. adeh2, tak reti la mende2 gini ni..(-__-')
 
Start form 4, proposed by Mr A dr Johor/ Melaka... lepas 3 tahun, kat matrik UIA proposed by Mr H dr Kelantan, masuk main campus gombak, during my 2nd year URP proposed by Mr. A dr Selangor, time buat master ni plak, aci plak kan masuk mintak by Mr F dr Bandung, Indonesia... adeh2...

Hopefully masuk tang ke -5, insyaAllah, lepas abes master ni, rasanya da tak boleh direject kot.. kena istikarah bagai, terus buat calon suami ni.. LoL.. ye ade sape2 berminat.. jumpa wali saya please... LoL *eh, jgn2, org gurau ni.. ahhahahhaha #gelabah ko... ahhahahhaha

But the things is, apsal semua secret admirers umo lagi muda dr aku plak ni? muka ni nampak tak matured sangat ke hape weh? ah!!!! emo~

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU