Sunday, April 8, 2012

LawAn tOkey.... aHahAhaHa~

tetibe rasa nak post balik ape yang anak sedara aku borak ngan mama dia aka kak ipar aku suatu ari lepas solat... tetibe macam (-___-") .... kalau anak sedara ko yg darjah 2 pemikiran skit punya wallahmatangtakhengat....so, what will people define ur thought ... kehkehkehkeh.. tetibe rasa bodo gile... LoL
Teringatkn kata2 Huda masa nk solat maghrib, "mama, kakak rsa, our life in de world is just like a game, we live to try n get lots of points." knapa kakak ckp mcm tu? Dgn muka serius dia ckp, "points tu are just like pahala you've collected, then finally, game over.. Game over tu mcm kita die lah, then we'll see how much pahala we've got. If kita win, dpt msuk syurga, if not msuk neraka" yes, very true dear... Tarbiah dr ank yg suka sgt main wii.
From Left : Huda, Hannan, Cik Nonie
 

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU