Friday, March 2, 2012

tU La, oRg sUh kAweN aWaL tAnaK!!! *eDisi tadEk kAiTaN*

oh!!! sudah lama tidak menghapdek blog.. sorry, patut la org kata penyakit malas ni tadek ubat.. gile da dekat sebulan lebey, aci bukak2 pastu pandang screen lappy.. ahahhahha.. sumpah malas nak mati..

btw, arini rasanya nak hapdet pasal teater Cuci the Muzikal tu.. da 2 kali aku tgk, tapi sebab dia kelakar sangat.. rasa nak g tgk lagi skali.. mana tau bleh begambor ngan Hans Isaac pastu peluk cium Kak Vee.. mau tido tak mandi aku.. ahhahahha

berbalik pade cite teater.. 1st dulu, AC Mizal, Afdlin, Awie ngan Hans.. pastu pompuan plak, Kak Dibah, Kak Vee ngan Jac.. sumpah tu ade scene yg diorg buat lawak luar kawal sampai tadek subs kuar kat screen.. penonton ape lagi.. bantai gelak nak mati. *remember scene Awie makan pisang goreng tersembur keluar kena muka Dato'? ahahhahhahahahhahah* pastu Cuci 2 plak, AC da ganti ngan Nabil sebab katanya ade konflik dalaman.. time ni gak, ade scene tak sangka2 diorg bila Awie salah dialog.. pastu Nabil tahan gelak... *ingat tak dia g pakai baldi sebab nak tutup muka dia dr org nampak dia taleh tahan gelak.. ahahhahha* time tu nasib baik Awie cover baek punya g tanya: weh asal ko gelak? aku sepak kang.. ahahhahhahhaa.. sumpah kelakar nak mati.. LoL

n untuk tahun ni, aku tak masuk IB pun lagi.. tahun lepas last tgk pun Nora Zain tu.. haish~ windu nowaaaaa~ ahahhahhaha.. REgardless kenangan pahit Datin Jacquliena tak pandang kiteorg pun masa sesi beramah mesra ngan peminat.. at least terubat jumpe Kak Diba, Tony eusuff n Pak Nil serta Pakcik Steven handsome sumpah rasa nak tampar2 sebab handsome sangat.. ahahhahaah..

so back then, i'm checking the price.. maklumla blom kawennn... mana ade nafkah kau nak blanja2 leisure2 ni. *tadek kaitan*....kan? kan? kalau kawen bleh mintak ngan cik abang.. tu pun kalau cik abang ko bukan Pak Imam ke hape.. kalau tak, memang kena tgn2 kan la.. ai u ni.. u ni.. i cepuk kang.. kan ? kan? *gile gatal weh*
HOI!!! INI TIDAK ADIL.. TIDAK ADIL.... BAGIKU... *gaya yuna zarai nyanyi*  Haish!!!

Memang kalau pegi pun, selalu aku akan amik seat yg upper circle, dalam erti kata lain, paling atas la.. sebab? haaaaaaaaaa.. ko tak tau takat nak bazir duit mende tadek pekdah tp disebabkan minat je*tau plak ko tadek pekdah..abih ko g perabih duit gak tu pasal* *hoi aku da kata kan, minat.. minat punya pasal.. bakhand kang.. kang!! * tak payah nak buang duit beratus duk depan.. bukan ko rabun tak nampak langsung pun kalau duk atas.. tapi terpulang la kan.. lain org, lain perspeksi dia.. so, there u check.. heh!! upper circle pun rm56 / rm66.. pe jadah der?

Ke sebab skang makin ramai org layan , so ko makin demand rega hah IB? HAH!!!.. nyampah tul la.. ini namanya diskriminasi tanak bagi org tak banyak duit cam haku ni  g tgk.. ah!! menci u.. menci u...sebabkan tekejut.. aku pandang screen lappy lagi.. kedip2 mata.. subway parmesan oregano spicy italian*wah!! aku reti cakap italy dowh* rasa macam da tak sedap n kelat2.. haish!!! maghah weh!!! tak kira, esok aku nak call diorg kalau pakai students card dia kire bape.. ahhh.. kalau semua org tanak g.. aku g IB jalan kaki... tak kira.. tak kira * tetibe cam.. ha tu la,org suh cr boipren tanak.. ahahhahahha.. padan muka..kan da alone.. rasa nak tag je puteri kat sini.. sebab dia sebok la aku taleh g tgk.. plus, mahal lebih dr 50hengget la aku tak suka nak beli sebab over budget... haish!! ottoke!!!!

P/S: da tu moral of the story? to go or not to go... or to find or not to find .. er...er.. i mean, the boifie.. the hubby, kan da padan muka lonely!!!! eh rhythm la..ahahhahhahahahhahha

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU