Friday, March 16, 2012

kAwaN baRu...


Owh2... best2!!! Ahahhahah.. ape yang best nye? Btw, recently, kalau aku bosan or tensyen, aku jenis minah layan novel.. so, disebabkan belanjawan bulan march aku semput dek kerana ade conference kat Bandung hujung bulan ni.. aku taleh nak gile2 bazir duit beli novel seminggu 3 bijik... yeah!!! Itu memang gile pastu bleh abih baca dalam masa sehari tanpa minum, makan n mandi.. solat je mende wajib aku buat... LoL...

nak dijadikan cerita, aku terjumpe online novel (KLIK HERE) n found this author (KLIK HERE) Syamnuriezmil nama pena dia...so far, cerpen2 dia best n novel dia ok.. so, i keep going on baca.. bila lama2, i notice something...

Hey!!! Dia peminat ANUAR ZAIN... which is kalau kiteorg kawan... mau jadik member kamceng ni.. ahahhaha.. selama ni semua org tak suka kalau aku cakap aku minat Bang Nuar aku tu.. kalau aku berkongsi rasa teruja pun dulu selalu ngan Kak Na aku... skang memandangkan dia da kawen anak 2 siap.. gile kau nak minat anuar zain lagi kalau da ade laki kat sebelah.. mau kene sekeh dia ari2.. so, aku macam hilang geng.. 

Fortunately.. reading novel or cerpen dr Syamnuriezmil ni, aku cam fuyoohh~ kay!! Minat Bang Nuar!! Wallah!! Teruja!! Eksaited!!! Ahahahahhahahha.. n bila ade satu cerpen dia buat ayat, handsome macam Remy Ishak suara sedap macam Anuar Zain n terlebih romantic macam Rosyam Nor... aku rasa cam nak je g google maps umah sis Syamnuriezmil ni kat mana sebab nak jumpe dia n peluk2... ahahhahahha... da la aku jenis minat semua muka stok lelaki melayu terakhir camtu.. memang masuk jiwa menusuk kalbu la bai..ahhahaha.. 

So, hey u . Syam.. if u read this.. please2 jaebal... jom kita jadik kawan.. ahahhahahhahahahhahahha, boley???


1 comment:

Anonymous said...

Открылся новый проект для легкого и быстрого заработка.
Никогда еще не было так легко с минимальными вложениями заработать хорошие деньги.
Давайте вырастим наш сад вместе. Заходим сюда http://u.to/YfI6Ag регестрируемся
в системе и зарабатываем уже сейчас.

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU