Monday, March 5, 2012

k.A.s.u.T = g.i.Le.R.s.a.N.g.a.T.2

woh2.. aku tak siap keje lagi.. yahoooooooooooo~ esok eh tak, arini kompom kena marah kat bos!! yeay kena marah.. yeay kena marah... *marah kan tandanya Bos sayang ko.. taleh blah perumpamaan.. ekekkeekk*ok2.. need to finish my job, tapi hey.. february lepas, aku TERbeli satu heels... sumpah TER okey.. sape suh cantik sangat.. heh~ so, here are she.. wuhuuuuuuuuu~ I'm LoviN iT~

yela. tau kaki nampak macam kaki gajah.. nak buat cebana kadang2 kasut memang size 7 @ 8.. genetik kot.. heh.. tapi cantik kan kasut ni.. kan ? kan? *sambil kedip2 mata*kannnnnnnnnnnnnnnn????

ok kantoi disitu duk baring atas katil pakai kasut.. ahhahah.. da dekat 2 minggu beli kasut ni, ye, betul tekaan anda, saya buat dia jadik selipar bilik... i mean duk kesana sini dalam bilik pakai heel... gile? hah, memang, gile kasut.. kehkehkeh...
cantik tak? cantik kan? kan? kan? *tanak kalah saja cakap banyak kali.. LoL.. *
Btw, it was from vinnci je pun,.. ade 3 kaler, coklat ni, creme n oren.. harga? ko g tgk sendirik la.. tapi mampu milik... konon nak kumpul duit beli kasut Jimmy Choo tu, kelaut semua weh.. ahahhahaha.. nampak cantik skit, da meroyan.. ottokeeee!!!!! memang sampai tua la tadek kasut LV bagai tu.. ahhahahhaa.. ok beb.. i need to finish my job.. tadaaaaaaaaa~ chow~

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU