Saturday, March 24, 2012

:: kaRaNgan bErgaMbar ::

Er..er...semalam kan, kan,, aku ngan diorg2 ni (refer gambar: aku, jannah, wani kelantan, min, ann n ainaa) kuar beserta misi yang agak hui, fullamak katak, tak penah2 nak join mende2 lagho camni...I mean, secara rela la.. sebelum ni ade je join satu, tapi time tu "TER"paksa... ni kira da tahap willingness hape plan baekkk punya la sehari sebelom... LoL


kiteorg plan pegi satu tempat ni.. siap google, follow fb, twitter bagai lagi tak payah cakap la kan.. harusla berusaha lebey... *gile kalau rajin cenggini bila taip thesis.. memang rasa kagum ngan dirik sendirik nak bingkai2 gambar tahap kerajinan tu*... eh, nak tau kiteorg g mana? haaaaa... kiteorg g sini...













kenapa?sebab..er...er..sebab2...er..er... alaaaaaaaaaaaaaaa... tu la, org tanak cakap.. kang tau kat Mak org g sini semata2 sebab ni conpom dia kejar ngan penyapu... memang 100% compom dia akan kejar.. i mean, bebetul, bukan memain.. ngerti? sebab ini adalah:-



ye, tau2, tak baik, tak bagus, bangang, tadek keje sangat *weh, banyak keje kot* , tadek pekdah, buang masa, tambah dosa *sobs* tapi....erk... da budak ni dtg...ngan group dia jugak...
 
haku ape lagi!!! cam org gile duk panggil2 nama dia.. sape suh buat free2.... serbu la kau!!! eh, Thank You tau Petronas.. sorang group member tak datang pun takpe.. aku tak heran sebab aku tak suka dia...LoL




 Nyanyi 5 lagu... ecceh~ ngan aku2 tetibe reti nyanyi padahal sebelum ni minat gitu2 je... gile2 hanya pade Yong Hwa n Seo Hyun sebab WGM...










hui.... time nak balik.. wajib la begambar penuhkan ram camera... 


 jalan2 nak balik, kiteorg singgah watson..tetibe dtg sorang mamat ni...ecceh~ ahahhahah.. adoiya.. sanggup postpone tiket balik Kuching malam tadi semata2 nak join tgk ... ahahhahha.. sengal2...















 n yes, time nak balik, taleh lalu pun lrt KLCC sebab org ramai gilos sampai taleh napas.. kiteorg change plan naik kat lrt ampang park.. on the way ke sana.. jumpe ni... lepak2, pastu balik.. LoL..



Still, masa tu baru kul 11.. ok la kan Mak Bonda.. tak overnight buat mende pelik2 pun.. eh, eh, eh.. org pandai jaga diri duk sini.. tak ajar adik pelik2 pun.. eh2, eh... *uLp*

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU