Monday, March 5, 2012

epiK La kUnuN... cEh~

weh!! weh!! jumaat aritu  aku balik opis da lambat.. dalam kul 6 gitu, pastu balik2 cam tgk bilik cam tongkang pecah.. rasa malas gile nak kemas.. *ye..MALAS*, pastu kan, sebab MALAS *sigh* aku nk bgn bukak lens pun cam tadek energy... sumpah malas gile...ahahhahha.. so, duk tilik2 cermin picit jerawat*tetibe je.. tadek kaitan* rajin plak kan tang ni, aku pandang eyeliner yg aku pakai.. hitam atas, n putih bawah.. disebabkan semalam aku tido dalam kul 4 pagi, so, sah2 la mata bengkak konon bajet cute jadik cam panda la konon .. malas nak pakai eyeliner tebal2..pastu aku calit nipis je mata belah atas.. kat bwh mata letak eyeliner putih sebab baca dalam tips org korea diorg buat camtu sebab nak bagi effect mata sepet nampak besar.. KONON!!!! ceh, cam penipu je aku rasa, tapi da namanya aku kan.. tiru gak pun.. hewhewhew.. gediks lettew.. ahhahahah

pastu kan, pastu kan, dulu eyeliner aku brand in2it... pastu da abih, bangang ape ntah aku g beli yang maybelline, konon terpengaruh ngan iklan double shadow effect ape ntah.. gile.. skali kempen je terus beli.. anak sape ntah, tak loyal langsung.. heh~ so, nak jadikan cerita, eyeliner baru mebelin ni, dia kena asah.. aku plak pengasah ilang.. memang haru la kau takkan nak guna pisau potong buah.. gile kentang mencabar kot.. so, aku pun pakai la yang thin eyeliner, mebelin gak.. yang bleh lukis2 tu..  tau? tgk gambar tu ha, aku tunjuk

da pakai dekat setahun.. In2It punya brand..tak payah asah sebab dia hanya perlu pulas2 kat belakang.. guna jari pun boley~ kehkehkeh
pastu gelabah g tukar yg ni.. Maybelline ...siap beli colour purple ngan hitam lagi.. mengom tul..




berbalik pade cerita asal, malas nak lakar tebal2... so, last2 guna eyeliner maybelline yang sharp liner tu je..gambar atas ni ha.. konon bajet malas nak cari nahas asah eyeliner br guna pisau potong sayur...kehkehkeh.. pastu teringat la advertisement eyeliner ni yg dia lukis corak2 tepi mata model tu.. haku pun ape lagi.. ecceh.. bajet pandai lettew.. hewhewhew .. ahahhaha.. konon nak buat epic la konon.. ahahhahhah

sumpah cantik gile.. tu yang pas dia advertise, esoknya aku g Watson ajak akey g beli.. ahahhahahah


 n yes, i tell u what.. belowis my corak that i did..ahahhahhaha..

 kehkehkeh... . ok now why did ur Pendidikan Seni Visual SPM dapat A1? now i noe why aku amik kos town planning instead of architecture..LoL~ epik ke ni? cam carak nak debik je aku tgk.. ahhahahha.. pastu bleh plak puteri ajak g Festival Mall lepas tu, aku kuar tak padam corak tepi mata ni.. awww~ bajet hot lettew.. LoL... *owh, tetibe br teringat nape masa dalam surau org duk pandang bila aku bukak tudung nak solat.. ahahhahahhahha.. demmmmmmmmm.. bleh plak lupe g corak2 mata.. astaqfirullah... nyanyuk2!!

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU