Monday, March 12, 2012

:: dAtiNg Day wiTh CTMLK.. wiiiiiii~ ::

wutt..wuttt.. oyeah.. oyeah.. everyday i'm shuffling... memang tebaeeeekkkk diorg shuffle!!! hah? sape? sape?... LoL

well. well. I just went to Cuci The Musical Last Kopek yesterday afternoon.. yeay!! berjaya g tgk.. LoL.. Regardless minggu lepas kemain bebel tiket mahal... tapi HOI!!! berbaloi baloi.. kelas ko jahhhh~ nak tau nape? nak tau? nak tau tak??? wuhuuuu... selalukan beli tiket upper circle kira duk atas la tingkat 3 kan.. kan..haaaaaaaaaa, ko tak tau semalam skit punya bernasib baik, upper circle tgh renovation, so, semua yg beli upper circle turun bawah kat STALL... fuyoooooooooooo.. (refer sini kalau tak ingat TEBAEKKK)... dr seat upper circle E 12, E13... jatuh gedebuk, guling2, jatuh lagi, gedebuk gedebuk pap!! L10, L11 Stall... ahahhahha.. beli tiket rega rm56.... dapat duduk seat RM186/166... Alhamdulillah.. alhamdulillah.. depan sangat duduk.. tgk lubang idung nabil bukan takat nampak.. nak bangun duk sebelah tolong piatkan telinga pun sampai.. ahahhahhahhaha

ah yes. sangat kelakar aku n kakak gelak bagai nak rak sampai nak terjatuh dr seat tapi nasib baik sempat kontrol ayu duk diam2 tapi taleh tahan pastu sambung gelak balik.. ahhahahhahhahah.. overal!!! iILOVEEEEEE THEM... cuci2 services(  Hans,  Awie,  Adflin, Nabil), Kak Vee, Kak Dina, Harun Salim Bachik and SteveLim.. ahahhahha n not forgotton, the rappers.. n manager restaurant, plus posto2 man, plus abg warung bagi REVIVE tin separuh kat Nabil.. ahhahhahahhahahha.. wallah!!! tiap2 hari diorg kata skrip lain2... tadi pun banyak gak sebab subtitle kat screen hilang tetibe.. ahahhahahha.. sumpah lawak tul.. even hans nak cakap team mates ke empat g sebut team mates ke TEMPAT... habeh kena nganjim kat Awie n Nabil sampai habes.. ahahhahahha..so, hey.. enjoy the pics...

Tiket Baru
Tiket Lama












Tudung besepah!!!

Kakak..
  P/S: Kami tak janji pakai baju sama, tetibe dia dtg bilik haku, pakai baju belang2 jugak.. cesss...payah tul kalau jadik adik beradik sehati sejiwa ni woishhh..

nak amik gambar pun payah.. the prop..outside...

main taram je, sama masuk skali tak heran sebab malas nak tunggu lelama.. LOL

Us.. Love~

Kakak aka Jannah

Me aka Nonie with Cahaya er..er... keimanan mungkin... LoL

Dina, Vanidah Imran, Afdlin, Hans Isaac

Nabil and Awieeeeeeeeeeeeeeee~

Gelak sebab dia ajak g tgk lagi pastu siap cakap.. KETEMPATnya adalah kat IB... ahhahahahha


Acis and the geng.. music Director..

Harun Salim bachik aka Tan Sri.... *kadang2 aku pun tak ingat nama aku sape sebab org asyik panggil aku Tan Sri.. ahhahhaaha*




Lastly.. they are oHSEM!!! 

n yes, as the attire is a smart kasual.. I turn the dress into the high waist skirt.. as all goes black.. put a red neck tie into a ribbon belt , silver star engrave my name necklace, the indian red n pink bangles plus the black longcamp hand beg... tadaaaaaaaaaaa~


smart kasual ke? ntah, belasah je la..

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU