Saturday, January 7, 2012

sOk sEk...Sok seK...

hey.. today is already 7th January.. yeah2.. lepas birthday aku tu, kalut tak bukak blog sebab ade paper on 6th january.. subject Ethics, Values and Built environment... soklan dia?.. hah, macam hagham.. sumpah kalau lulus pun, aku cam rasa bersyukur nak loncat2.. payah gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! payah tul kalau ade lecturer foreigner yang mind thinker cam OMG, universal nak mampus... heh.. sape tak kenal Dr Spahic kalau dia budak2 KAED.. aku tak tau la kan.. bleh pegi hantuk dinding laju2 kot.. kehkehkeh..nasib baik muka tu macam David Bekham.. n ngajar best giler.. kalau tak.. hurm... *pengsan*

owh2.. esok adik aku Jannah, enrol masuk sini. ye, UIAM lagi.. kira masuk dia, 4 org la adik badik aku kat sini.. ekekekeke.. start dr akak aku yg sulong- amik Human Science... then akak no 4- Hana- amik Law.. aku- amik -planning.. n Jannah ni ha- amik economic- maybe majoring in accounting...
Just now, anak sedara aku call, tanya nape da lama cik nonie tak balik Bangi.. kehkehkeh.. sorry la budak cute.. cik nonie busy sangat.. sebok plak dia duk bercerita ada beli rabbit bagai.. aku cakap malays bukan nak paham.. payah tul.. kena campur2 skit english.. baru dijawabnye soklan... taleh nak balik umah jugak minggu ni sebab ade submission assignment research method senin ni nak chapter 1, 2 and 3 okI'mDead...haish!!!

Ni plak, baru taip 2 perenggan, tetibe cam rajin nak bukak tenet buat entri  boleh plak sampai 3 4 perenggan..ahahahhahahhaa.. ye, saya tensyen.. makaseh kerana memahami... tadi elok je rasa nak ajak Puteri g Danau, jalan2 cuci mata sebab tensyen.. tapi alahai... jgn buat keje gile boleh tak*putri kata* ahahhahaha.. kan da kena marah... sebab esok compom sampai ke petang bercanda ria ngan adik 2 n kakak abang yg dtg antor Jannah.. so, need to finish it by tonight... kalaulah sempat finish kan.... kehkehkeh... padahal dlm otak memang tak sempat da kot ni.. main je lebih ni.. LoL~

owh2.. ade berita gembira btw, minggu depan aku ponteng keje sehari sebab lari balik kelantan.. hoho.. buatnye bos aku baca blog ni.. mampus again.. yeah2... da sape suh mak bonda duk call memanjang.. 2  minggu kebelakangan ni.. cam rajin tul dia tanya tadek cuti ke ? elleh umi.. macam org tak tau.. rindu lettew.. ahahahhahhaha.. malu2 plak nak cakap i miss u... i paham la Mak Bonda...hehe.. bukan org tanak balik CNY ni.. tapi time tu trip budak2 master g Sabah.. nak buat cebana kan...owh2, btw, really would like to thanks my 3rd brother for sponsoring the flight ticket... yeaah!! aku sayang ko lebih bulan ni, pih.. hoho... ok2, nak g siapkan keje dulu... till then.. chow~

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU