Tuesday, January 3, 2012

hApPy biRthDay nOnie!!!!!!

solat hajat panjang umo murah rezeki = check

doa banyak2 cepat kaya dan bukak pintu ati = check

birthday wishes untuk diri sendiri = check

celebration ngan megi kul 12 30 pagi = check

abih nak ape lagi???


owh, bos bagi keje kul seploh nak kul 9 pagi = MAMPOS LAH ko Alyani

tapi still nak wish ni:-


Happy 26th BIRTHDAY NONIE!!!!

hopefully tak kena sawan gile vavi esok pagi!!!!

Moga dipertemukan jodoh ngan ***fi.... 

ahahahhahahhaa

2 comments:

Zaleha Kassim said...

terbeliak biji mata saya..err..betul ke akak ni 26..maintain comel lote..xserupe 26...

thE^DuCheSs said...

ahahhaha leha, comel lote ke hape, tak bergantung pade umo la.. kehkehkeh.. janji rock.. LoL~

betul la da 26, tapi siyes la Kak Nie oyak Leha, lepas umo 25... mace tadop feel pun kalu celebrate birthday ke 26 tu.. ahhahahhaha.. emosi da stabil kot.. ko guano? LoL~

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU