Friday, January 13, 2012

:: aiLebiUdeDimAmi ::

hei.. hei.. hei.. cube teka I kat mana skang??? jeng... jeng... jeng.... ahhahahahha

yeay~ yeay~ saya kat umah .. i mean, rumahku syurgaku.... tak paham? ok, home sweet home? cannot jugak? kat kampung la der~ hek elle.... ye ye... kat KOta Bharu... heeeeeeeee~  (^____^)

good news------>balik kampung sebab Mak Bonda duk tepon cakap da lame tak balik.. so, here i am.. hoho... berbekalkan tiket sponsor from my abang, adiah baju2 blouse untuk mak bonda dan kakanda terchenta.. wallet untuk ayahanda n kakanda ipar terchenta.. t-shirt kungfu panda untuk anakanda sedara alacomelbushuk2hehrasanaklempangkosebabkiutsgt... n jersi untuk kakanda amad... tup2 lupe plak 12hb adalah birthday Syakirin (kakanda) pastu semua org ada adiah tapi kat dia tak beli pape... ahahhahahhaha.. sape suh tak gitau kak nonie ko ade kat umah balik cuti sem... ahahhahahahaha... yela2, i da janji nak bg u adiah.. lain kali la Kak nie g carik adiahnye... LoL~ oh2 sambung tang td, mulanya balik sebab macam tak sedap ati coz da lame sangat tak balik since raya aji ari tu...org cuti krismas, ko tak balik, org cuti new year pun ko tak balik jugak.. so, ade kesempatan ni, balik la....

the bad news-------> ye, ayah saya jatuh semalam pagi subuh... hurm... regardless aku tau mende tu tadek kaitan ngan aku, tapi still nak rasa besalah n salahkan diri sendirik, sebab gitau bos, minggu ni saya ade family matters... which i was thinking of "bohong sunat" ... sebab nak ponteng keje ari jumaat n takut nak mintak cuti coz minggu depan da cuti raya cina .... natijahnye.. *sigh*

ingat tak dulu bila aku kata Allah suka bayar CASH.. plak2 kalau yg buat dajal tu aku.. so, i was thinking that it was my paid due to that stupid bohong sunat la konon kan.. ha amik ko!!! kang da tak pasal2 ayah ko yg kena *sigh lagi*... sorry Ba~

walaupun tau kadang2 mende da nak jadik.. tapi still, sunat tak sunat... bohong tu dosa, mak kite kata sape bohong masuk neraka.. eyh rhythm la.. heee~ so, Home sweet home.. ade hikmah nape perjalanan sebegini Allah rancangkan.. betul tak? hurm.. kadang2 ape yg buruk bagi kita, baik pade susunan Allah,.. cume kite je yg tak pandai nilai... kan?

so, p/s: AiLebiuDediMami... chow

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU