Saturday, December 10, 2011

weH... aRi ni mEmaNg saBtu yaNg wOw wEh!!!!

Weh2.. ko tau kan pagi tadi aku post kata arini memang sabtu yang WOW bagi aku... ahahahaa... dan  dia memang "wow" sebab...

Tetibe abang ko yang no 3 tepon... tanya kabar.. ye, memang kena tulis kat blog pun sebab dia macam tak penah je tepon tanya kabar, selalu aku yang mesej dia dulu tanya kaba... ahahhahaha.. pastu eksaited ngan ayat dia... lebih kurang camni dia susun..

"weh Nie, sihat dop? tok balik Bangi?"

 Lepas aku cakap ok bagai dan ape2 yang patut di jawab... dia tanya lagi..

"Belajar cemana? payoh ko master mung? bilo cuti ni? ko tok cuti?"

Ok, aku lagi terkedu sebab dia memang tak penah tanya camtu.. ahahhahahahah.. mungkin malam dia dia dapat wahyu mungkin... takpun, yang aku tau, biasenya kalau depa kena marah kat Ba sebab jarang call adik2 baru la terdetik nak call adik dia sorang ni kan.. abaikan part tu.. part paling best bila dia kata..

"Eh, abg *** masuk duit aritu , masuk dop? guno doh? lain kali oyak awal2 la kalu tadop duit... kade2 abg  pih tok ingat... busy atep..."

Aku plak macam.. eyh? aaaa..aaaa... masuk2, da abih pun guna.. pastu terdiam.. sebab speechless... sebab he used to be the most "abg yang kedekut" dalam family... ahahhahahaahahhaa.. tapi kalau aku hutang sesapa, aku berani mintak ngan dia je duit nak bayar utang.. ahahaahhha.. pelik tapi benar...

Ayat last yang paling aku suka weh...

"lain kali tadop duit tu mitok cepat2 la ngan abg pih"

Fullamak aih!!!! sebelum ni tadek pun penah bagi ayat best camtu.. ahahhahaha.. nampak gaya ni, bleh mintak besday present bulan satu ni jam swatch limited edition for Christmas ni.. ahahhahahhaha

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU