Tuesday, December 27, 2011

spEciaL eNtry La kOt~


Hoi.. hoi... da lama tak update... sekali sekali kena jugak tak update.. update ari2 kang, Nampak sangat banyak main tenet dr taip thesis chapter 1, 2 and 3.. kan? Kan? kan? Kehkehkeh...
Weekend krismas ni, gile merewang ke banyak tempat... 24 hb Dec= Christmas eve orang panggil... aku plak laju je kaki melangkah turun naik turun naik lrt, komuter n bas bagai sebab nak g sopingspee... ahahahaha.. konon bajet gantung stoking luar pintu, sah2 compom santa tak kasik pape sebab tau dasar tak sedar diri mana bleh percaya mende mcm tu.. tak baik kau... mak haku kate taleh... jgn nak gediks plak kata boleh... paham?

25hb plak, g kendurik kawen anak mak angkat haku Datin Rahimah.. kira abg angkat la konon.. ecceh.. nak angkat semua kan? Ahahhaha Kat Taman Melati, tu belah pagi, belah petang g Nurul tunang kat Semenyih... balik2 da terbongkang atas katil padahal bukan aku drive pun.. ahahahha.. thanks to you ye “Puteri Nur Alia Megat Abdul Manap” .. tanpa u, Yang, sapelah I... ahahahahhahah..

pastu 26hb  plak, kecoh teman Puteri g plak wedding adik pade opismate dia dulu kat Ampang, balik2, g Giant beli barang dapur (ecceh).. then balik UIA n terbongkang lagi dan lagi.... (astaga, anak sape ntah... jgn buat menantu please .. sape2.. take note eh?)
So, disebabkan next yearnye January, birthday aku tanak kalah dulu masa Mak nak bersalin gediks nak kuar awal tgk dunia padahal baru 7 bulan, plak tu, aci plak kuar 3 haribulan.. bajet nak duk under top 5 la konon.. natijahnye.. ha, amik ko, amik ko... gile tua dengan pantas dan tuntas... kalau penyabar, mesti kuar dalam bulan 3 ke hape.. tadek la pakai bintang Capricorn=kambing.... ahahhahahha.. patutla tgk kambeng pun bleh ko kata  kambeng ensem.. rupenya ada pertalian darah .. kehkehkeh..

ok, maaf, kembali ke jalan yang benar... just nak cite mase aku kuar sopink tu, aku memang sengaja kuar time Christmas eve sebab nak g beli perfume murah.. n da siap survey one month before kot nak beli perfume ape.. gigih tak? Gigih kannnnnnnnnnnn!!! Kalau la buat thesis pun macam ni.. subhanallah.. compom aku buat master tak sampai setahun pun da bleh abih.. hish.. hish..hish...
So, i bought this.. Christmas present aka pre-birthday present~ yeahaaaaaaaaaaaaaaaa~
ye..ye.. satu set yang buat ko keje macam orang gile sebab nak beli perfume baru.. survey buat, part time jobs macam nak mati.. ahahhahaha... tak pk hape.. janji bleh beli.. da la tadek yang 35ml.. cis kek tul...

Comel tak? comel tak? comel kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!  Because i'm a lover of purplish one, so, bende alah ni nampak lagi tempting, regardless i dun like cat.. so, just ignore the bottle fact.. LoL~ eh, rhythm la.. ahahhahahah

ye, walaupun free gift dia cume miniature of the perfume ngan beg shopping ni.. tapi aku puas ati sebab abih duit banyak n bau dia. subhanallah!!!! sumpah2 rasa nak pakai 24/7 wei!!!.. love the smell... rasa macam akulah orang paling wnagi atas dunia.. memang "purrrrr" abes la.. wallah~

Sumpah bau dia cun gile.. tetibe cam rasa nak tido pun pakai dia... konon nak abih cepat bleh beli lain punya brand plak.. ahahhahahha.. tapi puas ati la.. mahal pun kalau pakai sampai setahun... berbaloi-baloi la.. kata nak jadik pengguna yang bijak kan? Opkos kena praktis dr skang.. ahahahhaha.. sebab last year birthday present min kasik adalah perfume Secret Wish by Anna Sui, so, tahun ni sebab banyak baca review kat tenet, nak try la perfume Kety Perry Purr ni.. owhhhhhhhhhhhhh~ I’M IN LOVE~~~~~

Hence, my birthday present for my self next year....... tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu~

p/s: sape kata time birthday ko, ko asyik nak suh orang je bagi present kat ko.. apa kata ko bagi kat dirik ko sendirik... bukan buruk siku pun.. kan? kan? kan?

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU