Thursday, December 29, 2011

nOtTemUnE..........*goOgLe kOreaN's wOrd*

Kadang2, kita tak tau mase bila kite ade sakitkan ati orang, kecikkan ati orang, lukakan ati orang hatta remukan lagi perasaan diorg..

Kadang2 kita jugak tak sedar bila mase kite terasa ngan orang, terkesan ngan orang, terkecik ati ngan orang, sampai tersedih ngan perangai org...

aku punya perasaan macam tu.. dan bila nak tido.. aku mesti pk mende kecik2 macam tu.. dan bila aku terasa ati ngan orang, hati aku mesti kata: ko mesti da buat org kechik ati before ... so, aku senyap je.. aku pasrah...

Aku, aku tau salah satu kelemahan aku adalah nak express diri.. aku tak reti cebana kalau nak tunjuk aku sayang orang, aku suka orang, aku concern kan org even aku benci orang pun aku tak reti nak tunjuk...

Tapi satu je... kalau ko baca ape aku tulis ni... aku cume nak cakap.. r u sure  that u r the only one hurt so much?? Have a broken heart and have no shoulder to cry on? rely on?

Sape sebenarnya yg jauhkan diri dr sape? N if u really noe me, u should think twice about our relationship before u backstabbing me when we were in 3rd year doing the degree...

orang cube tanak salahkan awak bila hal tu jadik, orang cube tudung jari n cakap kat dirik sendirik ni semua salah orang sebab percayakan awak cepat sangat walaupun br kenal 3 tahun.. orang nangis malam2 sebab hal tu n sebab org tak sangka awak buat org macam ni..
jangan ingat orang diam sebab orang saje2 nak diam.. orang diam sebab orang rasa bodohnye orang g percaya kat awak... orang ingat bila kita kawan, n awak tu adalah VVIP bg org, awak akan jaga title tu... tapi nyata org silap.. awak gitau semua orang... awak canang cite yg org rasa org exclusively cite kat awak je.. awak buat org rasa sangat org tak special pun pade awak... 

I just wanna say that, u did broke my heart... when i even didn’t expect u r the person who start the gossip.. yes, it hurt so much.. it hurt, but i forgave u... n i need u to noe that it was hard for me to forget...

U make me tone down my trustee, u make me crying all by myself n yes, u did  make my heart ache with thousand feeling of humiliation.. thanks to you...because of this circumstances.. i’m hardly trust people around me... thank you again... because of u,  i will never be the same again..

p/s: there are certain things that should be kept secret even from ur besfren or bff... and i dun think i need to explain that in details... 

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU