Thursday, November 3, 2011

mEgI mAre = NigHt mAre

This maggi thing is killing me...haish!!!

Kalau time buat degree dulu, makan megi tu satu sem bleh kira ngan jari bape kali, which is kadang2  2 3 kali je untuk satu sem... time master ni.. mak aih!!! GILOS!!!! berjuta2 kali da rasanya... natijah nya... hiyarh!!!!!

1- tiap kali sikat rambut... rasa macam baru lepas buat kimoterapi penyakit kanser je... da la dalam keturunan ade genetic pelbagai jenis cancer.. diulangi, pelbagai jenis cancer.. haish!!! nauzubillah la wei!!!!

2- Ingatan.... bukan takat hilang plus bengap cam tertelan semut 40 ekor.... i mean, ade ke org gile nak tertelan semut 40 ekor??? owh, just tersalah info tertelan semut sekor tapi bengap 40 hari la  ... ahahhahahhaha.. samdol tul la ko nonie.. ahahhahahahha.... tapi rasa cam da jadik tenggiling, aci sedut semut kat busut diorg terus da ni.. ya allah, ya allah... makan kismis berkotak2 pun, cam hagham tak kuat gak ni.. adeh2!!!

3- Sakit pale.... cam ade orang gile sesaja datang duk sebelah pastu main baling2 batu kena kepala kau!!!.. sumpah weh, sumpah... bukan tipu ni.. sakit dia tu datang tetibe n menyengat2... hui, dulu tadek plak macam ni walaupun 4 tahun otak  krem duk buat report budak2 urp design town n plan bandar.. ahahhahahhaha.. too much MSG  I think.. haish!!! kena tukar selera ni kalau tadek duit ni.. haish!!

4- Morning sickness, Night sickness, afternoon sickness plus evening sickness... haish, kalah  org preggie  3 bulan pertama... sebab2.. haaaaaaaaaa.... actually, aku taleh makan megi kecuali dia megi tomyam or asam laksa..tapi disebabkan kemiskinan melanda diri, cemana ntah ari tu g beli megi paling murah perisa ntah pape... lastnya!!! ha kau padan muka muntah cam preggie 3 bulan.. ahahhahhahahaha.. demmm....tapi makan jugak lepas2 tu kalau tidak, mau mati kebulur ko beb.. so, makan, muntah... then, makan, muntah... ah!!! sape kata org mengandung je ade morning sickness? ko hade? ahahahahhaha

ah~ lain kali sambung lagi.. i need to go tidy up Madam room.. ah!!! malas la demmmmmm~anak sape la rajin tul nak jadik Research Assistant ni weh!!!! anak sape? anak sape?!!!! Hah!!!

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU