Sunday, October 16, 2011

S.L.O.N....

owh!!! i've been looking forward to go to IB due to this event.. tapi masa tanya2.. semua orang tanak g sebab bajet tak cukup.. i was like... ok... dissapointed.... tapi memang pun tadek duit.. ahhahahhahha... but who noe sometimes, u get a surprised which make ur mata cam bersinar2 cam baru menang loteri 33 juta.... *i mean, kenapa kuar phrase camni.. menang loteri memang mata bersinar2 ke? rasanya lagi elok kalau kata dapat g buat haji/umrah kat Mekah FREE, kan? kan? .... duniawi2*.... okeh, kembali ke jalan yang lurus!!!

then the morning right before my graduation day... Kak Long ask me: Nonie, jom g tgk Secret LIfe of Nora malam ni... i was like!!! OH MAN!!!!!! *dalam ati la kan... mana bleh tunjuk kita eksaited sangat... ahhahahhahaha* kecil tapak tangan, padang golf saya tadahkan!!!!wallah!!! akhirnya!!!

In a nutshell, the theater was superb... pak NiL sungguh comel dengan sebutan Nora jadik NOwa... piano jadik PINano.... aahhahhahahhaahha.. overal!!!, it OHSEM!!! it GORJES!!! weh!! aku suka la kau!!! ahhahahha..

Regardless it was Hana's 3rd time being to IB (istana Budaya) *tu pun dia g tgk sebab a big fan of Ryan Harrington which starring Roger Floss position aka Agent yg latih Nora (Tiara) jadik spy* and i 'm there like hundreds times because of  i'm a theater lover, so, it feel honored to me to meet those guys... baidewei.. Pak Nil skin is.. omaigod... how did u do that??? kulit cam pompuan.. ko hado??? Ryan  plak.. Subhanallah, muka cam patung2 boipren barbie yang jual kat kedai... hensem nak mampus!!!!! n Tony n kak Dibah was so friendly n Betty like soooooooooooooooo cantik la kau!!! but Tiara seem really perah santan skit... hurm.. maybe sebab style dia cam tu kot.. never mind... i LOve kak Dibah more.. ahahhahahha... so here's the pics...

thanks to u my dearest sista...

Hana n her frens, kak zara, kak intan, kak atun... n me...

the ticket!!!

the merchandise - note book ( back)

 
front view

ending... kata broadway obersi kan.. harusla ade seksi2... heh~

 Betty cam cantik nak mati.. pembantu pakNil dalam cite tu, tak kenal sape tapi  ok la.

pak niL yang ohsem!!! 

Tiara.. hurm.. skip.. ryan!!!!! aaaaaaaaaaaaaaarggggghhhhhhhhhh.. hensemnye kau!!!

due to Kak Long fanatic fan fever.. semua gambar dalam camera aku muka ryan ni.. *sigh*

Kak Dibah, at the back.. LoL~

haku n hana... okeh kami tetibe gile malam tu... 

harusla gambar aku last skali.. LoL~

p/s: aku dgr2 dia extend sampai 22hb... g la korang tgk!!!!! best gile wei!!!!


No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU